dissabte, 7 de novembre del 2009

1er. Campionat d’ Europa Sub-21. El Segon Dia:

La sort torna a donar la esquena als competidors espanyols i, tot i que avui s’han sumat tres medalles més de bronze, l’or esperat tampoc ha arribat en aquest segon dia de competició:

En masculí Borja Ríos (Galícia, - 63 kg) ha superat en preliminars al representant de Finlàndia Sami Lahtinen per 6 a 1, ha passat ronda davant el belga Melvin Willems per 14 a 13, però en quarts el representant de Geòrgia Aleksandre Usharauli s’ha imposat al gallec en un ajustat 3 a 4.
José Fernández (Galícia, - 67 kg) ha guanyat al francès Yassine Belhadj per 9 a 8, però l’alemany Gülec Tahir no li ha donat més opcions en quarts al guanyar-lo en el punt de or (0 a 1).
Raúl Martínez (València, - 78 kg) ha sumat la única medalla d’avui en masculí. Martínez ha superat al suís Flamur Zuberi per 12 a 5, com també al rus Ruslan Dazhigov per 7 a 4, però en semifinals el turc Baris Bozkurt s’ha endut el combat amb un altra ajustat 7 a 8, havent-se de conformar amb el bronze.

En femení Sabela Lonja (Galícia, - 63 kg) no ha passat del primer combat davant Gunay Aghakishiyeva (Azerbaidjan) per 6 a 7.
Anna Casabella (Catalunya, - 55 kg) s’ha penjat la medalla de bronze després de guanyar en preliminars a la finlandesa Tanja Pasanen per 13 a 5, tot seguit a la portuguesa Ana Rita Lopes per 15 a 5, però la alemana Kopf Jennifer Kopf li ha privat de disputar la final al imposar-se en el punt d’or (0 a 1).
Raquel Menéndez (Madrid, - 67 kg) també ha aconseguit el bronze després de superar a la russa Tatiana Sripnikova per 5 a 4, en quarts a la finlandesa Irmeli Koivu per 2 a 1 per caure finalment en semifinals davant la turca Nur Tatar per 0 a 5.

Turquia lidera el rànquing per països amb 6 ors, 1 plata i dos bronzes seguida de Rússia amb 3 ors i 5 bronzes.

Les Lliguetes amb els Resultats d’avui dissabte AQUÍ.
Les Classificacions Oficials d’ avui dissabte AQUÍ.

La darrera oportunitat per demà diumenge en masculí serà per: Joel González (Catalunya, - 58 kg), Raúl Bouzas (Galícia, - 72 kg) i Juan Méndez (Murcia, - 84 kg) , mentre que la representació femenina la componen Zaira Rivera (Catalunya, - 51 kg), Lara Oubiña (Galícia, - 59 kg) i Sandra Lorenzo (Madrid, - 72 kg).