divendres, 29 de juliol del 2011

World Taekwondo Poomsae Championships 2011. El Primer Dia


Primera jornada de renyida competició (Junior masculí, Junior femení, Màster masculí-1, Màster masculi-3, Màster femení-3 i Parella-2) amb la consecució de la medalla de bronze per part del duo format per Yolanda Ubero i Alberto Delgado (Parella-2). Menys sort en categoria Junior on els 2 representants espanyols (Arturo Alioshkin i Leire Doncel ) no han aconseguit medalla.

Corea ha començat a posar els punts sobre les is al endur-se en aquest primer dia quatre medalles d’or i una de plata. La segueixen en el rànquing la Gran Bretanya i Alemanya amb una d’or cadascuna. 
La Xina Taipei ha aconseguit una de plata i dues de bronze mentre l’amfitriona Rússia conjuntament amb Filipines i Dinamarca han obtingut respectivament una de plata. 
Tanquen el medaller Turquia amb tres metalls de bronze i l'Iran amb també dos bronzes.

Taekwondo: S’agreuja la relació Lajust / WTF

En caràcter d’urgència, la Federació Mundial de Taekwondo per boca del seu secretari general Jin Suk Yang, ha “explicat” en un breu comunicat el moment i la situació en que es troba la pròpia WTF degut al contenciós interposat per Lajust. Així mateix, ha fet publica una carta amb el suport explícit de part de les federacions continentals i dels membres del consell de la pròpia WTF. 

Aquesta es la transcripció:

"WTF Membres del Consell
Presidents i Secretaris Generals de les Associacions Nacionals, Membres de la WTF i altres membres de la família de Taekwondo:

Com molts de vostès saben, la WTF ha estat sota atac per la empresa Lajust. Més recentment, el 27 de juliol, Lajust va fer circular una carta en relació amb el dret de retenció que un tribunal de Corea va posar en els comptes bancaris WTF. Ja que Lajust va decidir enviar aquesta carta, la WTF es veu obligada a enviar aquesta per aclarir la situació.
Tingueu en compte que el primer embargament preventiu sobre la WTF va ser el dia 27 de juliol.  La WTF no se la va informar que Lajust havia demanat el dret de retenció i tampoc ha estat informada de cap de les al.legacions o les proves presentades per Lajust per donar suport al dret de retenció. A més, la WTF no ha tingut encara la oportunitat d’explicar la situació a la cort de Corea. Estem segurs que una vegada que tota la situació sigui explicada davant el tribunal de Corea, el gravamen seran retirades i conseqüentment, les accions de la WTF es trobaran plenament justificades.
M’agradaria expressar que la WTF està molt trista i decebuda per la sèrie d’accions legals empreses per Lajust. La WTF ha actuat amb sinceritat i bona fe per mantenir la relació. No obstant això, malgrat aquests esforços de la WTF, Lajust ha decidit prendre diverses mesures que han perjudicat no només la WTF, si no també a molts membres de la família de la WTF, incloent als nostres atletes i al moviment de Taekwondo en conjunt.
La WTF sempre tracta d’actuar en el millor interès dels nostres membres, i ens agradaria donar el nostre reconeixement a les cartes fortes de suport i altres actes de solidaritat donada pels nostres membres a Bakú, i en tot el món. La WTF manté el seu compromís amb l’ús de la PSS, i estem fent tot el possible per resoldre la situació el més ràpid possible ja que sabem que molts de vostès estan en una gran dificultat a causa d’aquesta situació.
Com que aquesta és una acció legal en curs, estem limitats en la quantitat d’informació que podem donar a vostè en aquest moment. Però farem tot el possible per mantenir-lo informat del que està succeint en aquesta matèria.

Atentament,
Jin Suk Yang
Secretari General de la WTF"

Podeu llegir la noticia en el seu context original AQUÍ.
La Carta amb el suport dels Membres AQUÍ.