diumenge, 2 de gener del 2011

Taekwondo Banyoles: El Calendari pel 2011


Ja hem afegit en la barra lateral la icona corresponent al calendari per aquest 2011. A partir d’avui, les modificacions, actualitzacions i noves entrades les podreu consultar immediatament clicant sobre la imatge.

Com és habitual, aquest primer esborrany l'hem resumit consultant els respectius calendaris de la W.T.F., la E.T.U. i la F.E.T.

Agraïm com l’any passat, la desinteressada col.laboració d’anònims com també als correus que s’han posat en contacte amb nosaltres preguntant pel de la catalana.

Però, acostumats com estàvem en aquests últims anys, ens ha sorprès que per aquest 2011 la Federació Catalana de Taekwondo no s’hagi anticipat tant al calendari de l’espanyola com als de la resta de territorials, publicant en la seva Web el corresponent a les activitats a Catalunya.

Donem per descomptat que aquest petit retard serà solucionat en breu (afegirem l'enllaç immediatament), mentre us recordem que les dates i els campionats estan subjectes a modificacions per part de qualsevol de les federacions (mundial, europea, espanyola o territorials), així com també degut a errors de transcripció o impressió.

El Calendari de la W.T.F. AQUÍ.
El Calendari de la E.T.U. AQUÍ.
El Calendari de la F.E.T. AQUÍ.
...o el Calendari de la Federació Gallega AQUÍ. 
I el Calendari de la Catalana AQUÍ.