divendres, 15 de gener del 2010

Recta Final pels Daedo ?

Dues notes de premsa hem llegit referent a la acceptació oficial de la WTF sobre els protectors electrònics Daedo que aquest cap de setmana seran analitzats per la WTF:

“En un període relativament curt de temps l'empresa espanyola Daedo ha assolit la introducció del seu sistema de protecció electrònic per al Mundial de Taekwondo. Actualment estan en el procés de reconeixement WTF.
El 29 de desembre de 2009, es va celebrar en l'Institut de Ciències de l'Esport de Corea (Seül, Corea) l'examen de laboratori que forma part del procés de reconeixement WTF. Aquesta prova va ser recomanada pel Comitè de Proteccions electròniques de la WTF després de veure el progrés del sistema de Daedo durant diversos mesos des que es va presentar en Lausana (Suïssa) el 6 de maig de 2009.
Els resultats de la prova dalt esmentats, van ser positius i el Comitè va decidir continuar amb el procés de reconeixement per part de l'autorització d'un concurs d'assaig de camp amb protectors electrònics Daedo.
Per aquesta raó, el Campionat Nacional d’Holanda (Junior i Sènior), que es celebrarà el 16 de gener de 2010 en Dordrecht (Països Baixos), ha estat triat com el concurs d'assaig de camp dels protectors electrònics Daedo i 3 membres del Comitè han estat enviats a supervisar el funcionament d'aquest sistema.
Una vegada que el sistema de Daedo passi aquesta prova de camp, el pas següent i últim serà el de convertir-se oficialment reconegut per la WTF i per tant ser utilitzat en tot el món.
Si això ocorre, Daedo serà la segona empresa que ofereix el sistema electronic de reconeixement del punt per a les competicions de Taekwondo després de LaJust .”
Font: European Taekwondo Unión
Text original AQUÍ.

I hem llegit en la pàgina de la Federació Espanyola de Taekwondo el següent:

“Una vegada superat el TEST realitzat en el laboratori coreà KISS, la marca DAEDO afronta la seva última i definitiva prova per a l'homologació del seus petos electrònics.
El torneig triat per la WTF com a Test de Camp és el Campionat Nacional d'Holanda Sènior i Junior que se celebra dissabte que ve 16 en la ciutat de Dordrecht.
El Comitè d'Avaluació designat per la WTF està format per l'espanyol Jesús Tortosa, el francès Philippe Bouedo i l'Enginyer italià Angelo Davalli.
Una vegada conclòs el campionat els membres del comitè elaboraran un informe del resultat del qual dependrà la possible immediata homologació d'aquesta marca per a poder ser utilitzada en els campionats oficials de la WTF. “
Text original AQUÍ.

Desprès de uns mesos de calma des de la “retirada” de Adidas (alguns afirmen que dintre poc tornaran amb un nou model), sembla que finalment els coreans Lajust tindran companyia.
I es que, a part de les notes oficials, també ens han arribat remors de que aquesta prova és purament un tràmit ja que la decisió ja està presa des de fa dies.
Si més no, sortirem de dubtes d’aquí pocs dies quan es donin a conèixer les conclusions finals.