diumenge, 22 de juny del 2008

OR I PLATA EN EL SUB-21 DE CATALUNYA

Odette Quintana or en femení 43-47 kg. i Josep Planella plata en masculí 50-54 kg. en el VII Campionat de Catalunya Sub-21 celebrat aquest diumenge dia 22 de juny a Barcelona.

Odette Quintana (mini mosca) aconsegueix l’or en femení al desfer-se amb molta facilitat de Sara de la Morena (Studio Fran) amb un incontestable 9 a 2 mentre en el segon combat davant Alba Olivé (Studio Fran) un 11 a 6 ha donat el triomf a la banyolina.
Josep Planella seguint en la línea de treball marcada aquest any, rubrica aquesta temporada amb una excel·lent segona posició dins la categoria mini mosca després de superar en el primer combat a Oscar Lizano (Last Round) per 8 a 6, en el segon a Daniel Martinez (Studio Fran) amb un ajustat 5 a 4, mentre que en la final, Sirac Galan (Toledo) es va imposar per 7 a 0. Destacar que el banyolí amb 15 anys era el més petit dins el seu grup.
També fer esmena a la participació de Moussa Diarra (lleuger, 67-72 kg.) que en el primer combat davant Alex Quesada (Ars Physica) va caure per 4 a 8 perdent així opcions a lluitar per fer podi.