diumenge, 31 de juliol del 2011

World Taekwondo Poomsae Championships 2011. El Tercer Dia


La Plata de Patricia, Maria Teresa i Emma Camino (Foto F.E.T.)

Darrer dia de competició i la desitjada medalla d’or ha donat l’esquena a l’equip espanyol, tot i que avui les germanes Camino han demostrat el seu excel.lent nivell aconseguint la segona posició en trio-1 femení. Les madrilenyes Patricia, Maria Teresa i Emma rubriquen amb aquesta medalla de plata el seu gran moment.

Yolanda Ubero, en Master-1, també ha aconseguit penjar-se una nova medalla, en aquest cas la de bronze.

Espanya acaba el sisè mundial de Tècnica amb un balanç de 4 medalles, 3 de bronze i 1 de plata, lluny de les aconseguides per una incommensurable Corea que ha escombrat als seus rivals amb nou medalles d’or i una medalla de plata. 
La segueixen en les primeres posicions en el medaller per països que han aconseguit en alguna de les modalitats la primera posició, Vietnam amb dos ors, quatre plates i un bronze, Alemanya amb dos ors, dues plates i un bronze. La Xina Taipei dues medalles d’or, una plata i un bronze. L’amfitriona Rússia ha aconseguit una medalla d’or, quatre plates i tres bronzes i la Gran Bretanya i Mèxic una medalla d’or cadascuna.

La resta de medalles han estat per Iran, amb dues plates i sis bronzes, Espanya amb una de plata i tres bronzes, Filipines amb una plata i dos bronzes, mentre que la Xina i Dinamarca han aconseguit  una plata i un bronze cadascuna. 
Turquia s’endu set bronzes, mentre que Bèlgica, Canadà, Colòmbia, Països Baixos i Tailàndia tanquen el medaller amb una medalla de bronze cada una.