dimecres, 6 de maig del 2009

3ème Coupe de la Méditerranée...

Divuit països estaran representats amb els seus respectius equips nacionals desprès de confirmar-se la seva participació en la 3ª Edició de la Copa Del Mediterrani de Taekwondo a celebrar a aquest cap de setmana en el pavelló "Ibn Yassine" de Rabat (Marroc).
Malauradament disposem de poca informació sobre aquest campionat, ja que entre altres, ens trobem amb la impossibilitat de poder accedir a la Web de la Federació Marroquina de Taekwondo.
Destacar, apart de que les dues darreres edicions de la Copa Mediterrani de Taekwondo que es varen celebrar a Roma el 1987 i a Valencia el 1993 el fet de que s' aprofitarà aquesta prova per fer la reunió del Comitè Executiu de la Unió Àrab de Taekwondo i la Assemblea General de la Unió Mediterrània de Taekwondo. Entre altres, estudiar les candidatures (Itàlia, Grècia, França i Egipte) a la presidència d’aquest nou òrgan.
Així doncs, tot i les dificultats per aconseguir un xic més d’informació us deixem l’enllaç de la circular i a més la nota de premsa “oficial” transmesa a alguns dels mitjans de comunicació del Marroc i que ha sortit reflectida a la web.
La Circular.
La Premsa.