dissabte, 9 de juliol del 2011

Campionat de Taekwondo d’Europa Cadet 2011. El Tercer Dia


Mala jornada pels joves esportistes cadets a Geòrgia. De les sis possibles medalles que avui estaven en joc, només Tania Garcia s’ha pogut penjar el bronze.

Garcia (-57 kg) ha guanyat a la azerbaidjanesa Gunel Eyvazova per 7 a 2, en quarts a Alina de Ucraïna  per 1 a 0 però en semifinals la bielorussa Anastasiya Zanko s’ha imposat per 2 a 1 a la madrilenya. Tania ha aconseguit d’aquesta manera el cinquè bronze (i sisena medalla) per la delegació espanyola.

Belén Molano (-47 kg) a guanyat a la israeliana Sivan Fenster per 13 a 10, perdent en quarts contra la russa Tatiana Kudashova per 15 a 3.

Eleatzar Rivero (-49 kg) ha superat al rus Igor Latyshov per 1 a 0, en quarts ha caigut contra l’alemany Hamza Adnan Karim per 3 a 8.

Adrián Núñez (-57 kg) ha superat al moldaves Roman Zaitev per 6 a 3, però també ha caigut davant el búlgar Stefan Samardjiev per 3 a 11 en quarts.

Els madrilenys Pilar Martin (-51 kg) i Carlos Arias (-53 kg) han caigut tots dos en preliminars. La primera contra la russa Yulia Turutina per 3 a 17, mentre que Arias ha fet el mateix també contra el rus Shamsutdin Gamzatov per 10 a 14.

Els Enllaços:
Els Podis del Tercer Dia AQUÍ.
Les Lliguetes amb els Resultats del Tercer Dia AQUÍ.
Totes les Lliguetes a disputar AQUÍ.

Demà Diumenge la darrera oportunitat per aconseguir una medalla d’or que es resisteix serà per:
Lucía Sánchez (-55 kg), Cecilia Castro (-59 kg), Maria Diaz (+59 kg), Asier Armendariz (-61 kg), Salvador Mujica (-65 kg) i Christian Morejón (+65 kg)