dilluns, 4 d’abril del 2011

Taekwondo Banyoles. Una Nova Manera de Veure’ns

Esperàvem amb impaciència els nous canvis anunciats per Blogger per poder-los plasmar en el nostre Blog.

Aquestes novetats, anomenades “Vistes Dinàmiques" només estan disponibles si el nostre Bloc és públic (requisit que compleix Taekwondo Banyoles), degut al fet que es treballa amb els anomenats “feeds”.

Les visites que desitgin visualitzar el bloc amb alguna de les opcions de Vistes Dinàmiques només hauran d’afegir al final de la URL que apareix en el navegador la paraula: /view (és a dir: http://taekwondobanyoles.blogspot.com/view).

Això si, hi ha un impediment per poder visualitzar aquestes vistes: que el navegador que fem servir sigui antic o no estigui actualitzat.
Recomanen, com sempre, utilitzar el Mozilla Firefox (ja van per la versió 4 i la pots descarregar directament des d’AQUÍ) o el Google Chrome. En Internet Explorer les vistes no queden tan espectaculars, però això ho deixem als gustos de qualsevol.

Per accedir a les diferents vistes s’hi accedeix amb el botó situat a la part superior dreta de color blau. El menú desplegable conté 5 estils diferents de vistes dinàmiques, la Flipcard, la Snapshot, la Timeslide, la Mosaic i finalment la Sidebar. La més completa és la primera, la Flipcard, que ens permet desplegar un sub-menú amb 4 opcions més per poder ordenar les entrades per Recent, Data, Etiquetes i Autor.

Per facilitar-vos les diferents visualitzacions d’aquestes, us deixem els exemples en els següents enllaços:

http://taekwondobanyoles.blogspot.com/view/snapshot
http://taekwondobanyoles.blogspot.com/view/timeslide
http://taekwondobanyoles.blogspot.com//view/mosaic
http://taekwondobanyoles.blogspot.com/view/sidebar

Captura de pantalla de la plantilla Flipcard i, ressaltat en el cercle, el menú desplegable on podeu trobar diferents opcions.

* Nota: Recordeu-vos d'actualitzar els navegadors !!