dilluns, 28 de març del 2011

IX Open d’Espanya de Taekwondo. El Segon Dia. Els Resultats


Una plata (Diarra) i un bronze (Suarez), collita final pels esportistes del gimnàs.

I qui ho havia de dir. Amb pocs menys de tres anys fent taekwondo i contra qualsevol dels millors pronòstics, un Alassana Diarra esplendorós només l’ha pogut tombar un turc.

Diarra (junior -73 kg) ha superat al portuguès Rodrigo Santos per 11 a 1, tot seguit a Agustin Cerezo (Korpos) per 5 a 0 i a José Francisco Soriano (Club Koryo) ja en quarts per 2 a 1. El representant de Turquia, Berkan Sungu, també ha caigut per 1 a 0 en semis però en la definitiva final, el també turc Yasar Sinan Cicek s’ha imposat al de Banyoles per 11 a 5. Una gran i meritòria medalla de plata per un dels competidors novells del gimnàs. La nostra enhorabona !!

Alejandro Suarez (junior -63 kg) i concentrat amb la selecció catalana, ha estat qui ha aconseguit el bronze. Bon paper del de Darnius que aquesta vegada no ha estat tant contundent com ens té acostumats. Suarez s’ha desfet del suec Ihab Dibes per 11 a 6, de l’ Alemany Sleyman per 1 a 0, ha tornat a superar a un altra alemany, Christopher Hoellerer pel mateix resultat, però a la tercera consecutiva contra un altre alemany, Bernhard Geiger, ha caigut per 6 a 11.

Hector Caballero (junior -63 kg) ha caigut en preliminars contra l’alemany Sleyman Subasi per 3 a 8, mentre que Aaron Reyes (junior -59 kg) tampoc ha passat de preliminars contra el turc Ali Ihsan Negiz per 0 a 4.

Ja en categoria sènior, Josep Planella (-63 kg) ha caigut en preliminars amb el mexicà Erick Tovar per 1 a 8 i Moussa Diarra (-74 kg) ha fet el mateix contra el tunisià Saifedine Trabelsi per 4 a 7.

Javier Marron (sènior -63 kg) ha superat a Eduardo Magdaleno (Deportivo Fran) per 10 a 5, a Sergio Sanchez (Hermanos Argudo) per 9 a 1, a l’anglès Montasar Hamdi per 3 a 1, però ha caigut en quarts contra l’egipcià Tamer Bayoumi per 1 a 6.

Les Lliguetes amb els resultats del Diumenge AQUÍ.
La Classificació general per Països AQUÍ.
La Classificació per equips en Cadet AQUÍ.
La Classificació per equips en Junior AQUÍ.
La Classificació per equips en Sènior AQUÍ.