dimarts, 16 de novembre del 2010

Campionat d’Espanya per a Clubs 2010.

Fotomuntatge: Federació Espanyola de Taekwondo

S’han esvaït els dubtes i la F.E.T. ha publicat aquesta mateixa tarda (encara que l’entrada porti data de 14-11-10), el lloc escollit pel Campionat d’Espanya per a Clubs 2010.

No s’han complert els rumors que circulaven i finalment no ha estat Cartagena la ciutat qui tothom apuntava com a candidata, tot i que, això si, no ens movem del costat del mediterrani: l’Alfàs del Pi.

I serà en el marc del nou equipament esportiu d’aquesta ciutat. El pavelló Pau Gasol, inaugurat a principis de juliol personalment pel mateix Gasol, un dels esportistes estatals amb més rellevància en el món i actual jugador dels Angeles Lakers.

Com a nota curiosa, destacar que l’Alfàs del Pi, i segons el cens del 2009, més del 50% de la seva població és estrangera, essent la segona colònia en tot el món de ciudatans noruecs fora del seu país.

Disposem ja de les circulars donades a conèixer per la Federació espanyola. Tot i que reconeixem que continuem en fora de joc amb un dels gran dubtes: Què és i si es realitza la Copa President.

Campionat d’Espanya de Hapkido AQUÍ.
Campionat d’Espanya per a Clubs AQUÍ.
Campionat d’Espanya per a clubs d’exhibició Infantil AQUÍ.
Campionat d’Espanya per a clubs d’exhibició Adults AQUÍ.

Nota de la Redacció: Estem acostumats que les dates de les entrades de la F.E.T. les modifiquin o corregeixin molt sovint. Donem per descomptat que això és a causa d'algun error. Avui dimarts dia 16 hem tornat a constatar el mateix. L'entrada feta pública el dia 15, portava data del 14 i avui al matí s'ha rectificat al dia 16. Donem aquesta explicació perquè això confon molt a tots els qui seguim les noticies de la F.E.T., ja que creiem que hi ha novetats quan en realitat no en hi ha cap.