dissabte, 7 de novembre del 2009

Campionat d’ Europa Sub-21. El Primer Dia:

Dues medalles (plata en femení i bronze en masculí) en el primer dia de competició:
En categoria femenina, Jone Lizaso (Navarra, - 43 kg) ha perdut el seu primer combat davant la representant de Ucraïna Tetyana Zholobaylo per 15 a 19.
Paula Benes (Rioja, - 47 kg) tampoc a passat del primer combat al caure davant la francesa Emilie Tran per 5 a 12.
Elena Gómez (Catalunya, + 72 kg) ha aconseguit la medalla de plata després de superar a la francesa Maeva Mellier per 17 a 6 però a caigut en la final davant la turca Busra Yildiz per 4 a 12.

En masculí, Pablo Carou (Galícia - 54 kg) no ha passat de preliminars al caure davant el polonès Eryk Rodzik en el punt d’or (0 a 1).
Joel Catalina (Catalunya, + 84 kg) tampoc a passat del primer combat i a perdut davant el qui seria el guanyador en aquesta categoria, el rus Yuri Kirichenco per un clar 9 a 26.
Samuel González (Canàries, - 50 kg) ha guanyat al portuguès Joel Martins per 15 a 10, en vuitens s’ha desfet del representant de Moldavia Petru Labunet per 12 a 9, en quarts Omer Aksov de Turquia no ha pogut amb el canari desprès del 20 a 14, lamentablement en semifinals Samuel ha caigut davant el rus Roman kashtanov per un punt (15 a 16) havent-se de conformar amb el primer bronze de Espanya.

Les Lliguetes amb els Resultast d’avui divendres AQUÍ.
Les Classificacions Oficials d’ avui divendres AQUÍ.

Demà dissabte el torn en masculí per Borja Ríos (Galícia, - 63 kg), José Fernández (Galícia, - 67 kg) i Raúl Martínez (València, - 78 kg).
En femení la oportunitat serà per Anna Casabella (Catalunya, - 55 kg., Sabela Lonja (Galícia, - 63 kg) i Raquel Menéndez (Madrid, - 67 kg)