dijous, 7 de juliol del 2011

Campionat de Taekwondo d’Europa Cadet 2011. El Primer Dia


Avui s’ha començat a disputar el 4t. Campionat d’Europa Cadet. Fins el diumenge dia 10, tots els esportistes del vell continent nascuts els anys 1997, 1998 i 1999 i classificats en els seus respectius països per aquest campionat, tenen un cita ineludible a Tblisi (Geòrgia). 
La delegació espanyola la formen 20 esportistes (10 en masculí i 10 en femení).
Catalunya només està representada per dos esportistes (totes dues en categoria femenina), la tarragonina Judith Asensio (Taekwondo Damian) en -41 kg la argentonina María Díaz (Crazy Jumpers) en +59 kg.

Les acompanyen en categoria femenina:

Goizane Carbo González (-29 kg, País Basc) 
Marta Oliver Hernández (-33 kg, Balears) 
Ilargi García Gamindez (-37 kg, País Basc)
Tania García Romero (-44 kg, Madrid)
Belén Molano Fernández (-47 kg, Madrid)
Pilar Martin Pérez (-51 kg, Madrid)
Lucía Sánchez Llanos (-55 kg, Madrid)
Cecilia Castro Burgos (-59 kg, Madrid)

…i en categoria masculina

Álvaro García Lago (-33 kg, Galicia)  
Jorge Canales Torres (-37 kg, Madrid)
Adrián Jiménez Dos Santos (-41 kg, Galícia)
Javier Vicente Ramos (-45 kg, Madrid)
Eleatzar Rivero Pérez (-49 kg, Madrid)
Carlos Arias Esteo (-53 kg, Madrid)
Adrián Núñez Molanes (-57 kg, Galícia)
Asier Armendariz Jaso (-61 kg, Navarra)
Salvador Mujica Hernández (-65 kg, Canàries)
Christian Morejón Ortega (+65 kg, Castella i Lleó)

I en aquest primer dia de competició ja han caigut les dues primeres medalles. Concretament una plata i un bronze en femení. 
La plata se la endut la basca Goizane Carbo després de guanyar a Zeynalova Aliya (Azerbaidjan), a la representant de Moldàvia Ana Camelia Perciun i perdre en la final contra la turca  Busra Sen. 
La medalla de bronze ha estat per la balear Marta Oliver. La mallorquina ha superat a la ucraïnesa Yelizaveta Brilko i a la amfitriona Nino Tsinadze, però en semifinals ha caigut contra la bielorussa Yuliya Struzhko.

Els representants masculins no han tingut tanta sort i tots dos han caigut en preliminars contra dos ucraïnesos: El galleg Alvaro Garcia (-33 kg) ha perdut contra Taras Malchenko i el madrileny Jorge Canales (-37kg) contra Mykyta Burdakov.

Els Enllaços:
Els Podis del Primer Dia AQUÍ.
Les Lliguetes amb els Resultats del Primer Dia AQUÍ.
Totes les Lliguetes a Disputar AQUÍ.

Demà el torn en femení per: Judith Asensio (-41 kg) i Ilargi García (-37 kg) i de Adrián Jiménez (- 41 kg) i Javier Vicente (-45 kg) en masculí.

Festa de l’Esport 2010.


El Taekwondo ha tornat a estar invitat en la Festa de l’esport banyolí. Aquest darrer divendres dia 1 de juliol i a les instal·lacions del Club Natació Banyoles s'ha celebrat la 4ª edició de la Festa de l’Esport Banyolí, una festa que té com objectiu retre homenatge a tots aquells esportistes, equips i clubs que al llarg del 2010 s’han distingint pels seus resultats
S’han entregat diferents reconeixements a diferents clubs i persones que han destacat en les seves modalitats esportives. Així mateix també s’ha fet públic, com és habitual, els noms dels dos guanyadors dels trofeus especials de la nit. El piragüista Albert Corominas ha estat nomenat el millor esportista de l’any 2010 i Jordi Serra ha estat distingit amb el trofeu de forjador de l’esport banyolí del 2010 per la seva dedicació a l’esport.

El taekwondistes del Jan-Su Banyoles han tornat a representar un any més aquest esport i han estat premiats gracies al seu esforç, constància i resultats. Prova d’això ha estat el reconeixement explícit per part de l’ajuntament de Banyoles a:
Boulaye Diarra, Alassana Diarra, Odette Quintana, Anna Planella, Joan Ricart, Marc Hernandez, Moussa Diarra, Mariama Sidibe, Marc Costa, Oriol Pino, Killian Quintana, Aleix Nadal i Josep Planella.

A tots ells la nostra enhorabona !