dijous, 3 de febrer del 2011

Campionat d’ Espanya Absolut de Taekwondo 2011.


Aquest dissabte 5 de febrer, Alacant acull una nova edició del Campionat d’Espanya Absolut de Taekwondo 2011.

Amplia participació catalana amb un grapat d’esportistes gironins, abanderats per Joel Gonzalez (actual campió d’Espanya, d’Europa i del Món en categoria mosca). El del Tae-Sport Vilafant buscarà reafirmar-se pel campionat mundial i el pre-olímpic classificatori per Londres 2012.

El figuerenc del Jan-Su, Javier Marrón (bronze campionat del Món) intentarà refer-se i treure’ls l’espina de la edició de l’any passat en categoria gall. L’acompanyaran, també del Jan-Su, la banyolina Odette Quintana i el darniuenc Alejandro Suarez.

El club Joans Tkd de Roses aportarà tres dels seus grans esportistes, Anna Jorquera i els germans Aguilar, en Mario i en Carlos.

Tancarà la llista Aram Muñoz. El de Cassà és un dels altres destacats a tenir en compte en aquest campionat.

Taekwondo Banyoles desitja el millor per a tots ells.

Us deixem els enllaços disponibles fins ara sobre aquest campionat i esperem que la F.E.T. faci públics també els horaris dels corresponents pesos i categories en breu:

La Circular AQUÍ.
Talles i Potències Protectors Electrònics AQUÍ.

Trelleborg Open 2011

En el mateix cap de setmana que es celebra el Campionat d’Espanya Absolut de Taekwondo, molt més al nord i fora de la península es disputa també un dels grans clàssics europeus: l’Obert de Trelleborg (Suècia).

Confirmats 41 països participants, amb més de 1000 competidors de 150 equips, la vintena edició d’aquest Open, classificat com a categoria A, dóna el tret de sortida en les competicions en el vell continent.
A pesar que la setmana passada encara es parlava d’enviar una representació en aquest campionat, al final i per diferents motius, no s’ha cregut convenient efectuar aquesta sortida.

L'Enllaç a la Circular AQUÍ.
L'Enllac a la Web Oficial AQUÍ.