dijous, 14 de maig del 2009

9é. Open internacional Marina d’Or – Castelló

Desprès de un parell de setmanes sense participar en cap campionat (peró si amb tota l’activitat que comporta l’entrenament), els nostres representants tornen a tenir una altra cita dins la competició.

La Comunitat valenciana espera la delegació del Jan-Su per participar per primer cop en el seu 9é. Open internacional Marina d’Or – Castelló que tindrà lloc aquest dissabte dia 16 de maig. El campionat es celebra a Castelló de la Plana, concretament en el districte marítim de Grau de Castelló i en el pavelló Poliesportiu Pablo Herrera.

Aquest campionat que està organitzat per el Club Deportivo Granjo i el Club Deportivo Han, compta amb el patrocini del Patronat d’Esports de Castelló i la Diputació de Castelló i amb la col·laboració del Consell Valencià de l’Esport i Marina d’Or.

Els Horaris estan dividits segons les categories:
De 09 a 11,30 competició Cadet
De 11,30 a 15,00 competició Junior
De 15,00 a 18,00 competició Sènior

El gimnàs desplaça a Castelló 9 esportistes en cadet (7 de l’Empordà i 2 del Pla de l’Estany) i 7 en categoria junior (4 de l’ Empordà i 3 del Pla de l’Estany).

Davant els dubtes de la seva situació (a Google Heart surt com a carrer 359) us deixem l’enllaç de la seva situació segons plànol de Web de l’Ajuntament de Castelló AQUI.
La Circular AQUI.
I tambè com arribar-hi gràcies a Taekwondo Castellón AQUI.