diumenge, 7 de febrer del 2010

Absolut d’Espanya 2010. Les Valoracions

Com que no hi varem ser-hi, no podem aprofundir en que va succeir

Per això us invitem a passar per Taekwondo Arrigorriaga on podreu llegir una extensa crònica de les vicissituds viscudes pels qui aquest cal de setmana els hi ha tocat desplaçar-se a Alacant.

Si que podem dir que les esperances de que els representants del gimnàs fessin un bon paper es varen esvair de bones i primeres. Incomprensiblement Javier Marrón (Gall) no va poder passar del primer combat al caure per la mínima (5 a 6) contra el representant de la comunitat de Madrid, Roberto Lorenzo, mentre que Odette Quintana (Mini-Mosca) tot i guanyar el primer combat a la representant de Castella-La Manxa per 6 a 1, la desconcentració a deu segons del final quan guanyava per dos punt de diferència va provocar que la basca Elaia Torrontegui (qui precisament es va proclamar guanyadora en aquesta categoria) la superés per 7 a 8.

La nota positiva la va protagonitzar Alejandro Suarez al superar per 11 a 9 a Jonathan Narvaiza en la preselecció que va haver de disputar per aconseguir la plaça per anar al mundial Junior de Tijuana.

Us deixem l’enllaç amb els resultats oficials AQUÍ.