dimarts, 16 de juny del 2009

Campionat Sub-21 de Catalunya 2009

La Federació Catalana de Taekwondo ha publicat aquest matí la circular del Campionat de Catalunya Sub-21.
Tal com apuntaven els rumors sobre les edats, es confirma que poden participar els nascuts en els anys 1993-1992-1991-1990 i 1989.
En quant a les modificacions en els pesos us deixem les taules comparatives del darrer Sub-21 d’Espanya celebrat a Màlaga el passat mes d’octubre del 2008 i la del Sub-21 de Catalunya 2009 programat per aquest proper 5 de juliol.

Atenció amb els canvis (Fes clic sobre la taula per a visualitzar-lo en pantalla completa) :

...i la circular del Sub-21 de Catalunya AQUÍ.

* ULL: Desprès de que el dijous 18-06-09 s’hagi fet pública la confirmació de la ETU i la FET sobre els pesos, aquest taula comparativa queda anul·lada per les modificacions. Podeu consultar els nous pesos en la actualització d’ aquesta notícia AQUÍ.

Reflexions sobre els Protectors Electrònics (II). Avui la Decisió Final ?

Continuen els tira i afluixa en les qüestions dels protectors electrònics.
Si fins ara tothom era conscient de que les inversions efectuades per totes les marques (unes amb més pressupost que altres), eren l’excusa perfecte per entrar en una espiral de interessos on s’anava marejant contínuament la perdiu, no deixa de ser sorprenent la “retirada” a mitges d’Adidas (uns aposten per una jugada estratègica i altres per la obligatorietat de fer millores en els seus petos). L’ entrada en escena tant dels Daedo (molt més efectius que els primers) com dels KP&P (amb la corresponent pressió mediàtica que poden generar aquests últims al ser de Corea) han desplaçat en segon terme els qui fins ara tenien la paella per el mànec, els també coreans Lajust.

Segons les fonts de Mookas :

“L’anunci sobre l’ús de la electrònica para el pròxim Campionat del Món de Taekwondo en Dinamarca el proper octubre (que s’ havia de fer inicialment el dia 12 de juny) s’ha posposat fins el dia 16 de juny. És una decisió important per la Federació Mundial de Taekwondo ja que aquesta pot decantar la balança per si s’utilitzaran durant els propers Jocs Olímpics de Londres 2012 els protectors electrònics.

Alguns especialistes en Taekwondo diuen en relació amb aquets fets que la raó per la que la WTF ha aplaçat la seva decisió és per que no confia en l' ús de la electrònica per un esdeveniment important."

Veien el tarannà del fets, tot ens fa témer que continuarem immersos en aquests mars de dubtes fins que la lògica demostrable passi per davant dels interessos i pressions particulars. Mentre, només ens queda seguir atents i a l’expectativa per veure com acaba tot aquest enrenou...

La Notícia en el seu context original de Mookas (en Anglès) AQUÍ.
Notícia relacionada sobre els progressos de KP & P (en Anglès) de Mookas AQUÍ.
La carta del Director d’Adidas a la WTF per proposar un criteris mínims en la elecció i utilització dels protectors (en Anglès) AQUI.

Campionat d'Europa Cadet 2009

Apurant els darrers cartutxos abans de les vacances d'estiu, la selecció espanyola de Taekwondo té previst concentrar aquesta setmana a tots els cadets classificats per l'europeu ja que continuen les competicions internacionals amb el Campionat de Europa Cadet en la seva tercera edició. Tot i que en principi aquest campionat estava programat per la primera setmana de juliol, la ETU va decidir a mitjans d' abril, avançar la data i fixar-la per a finals de juny (del 26 al 28 de juny).

La ciutat escollida és la capital de Croàcia, Zagreb i el pavelló on es celebrarà la competició es el Dom Sportova, un poliesportiu situat a la part occidental de Zagreb i que està força acostumat en acollir, des de la seva inauguració l’any 1972, infinitat de proves internacionals de molts i diferents esports.

Us deixem aquests enllaços amb tres instantànies del pavelló:


A més podeu consultar la circular de la ETU sobre aquest campionat AQUI.

I accedir a la pàgina Web croata AQUI.

Esperem també que la Federació Espanyola de Taekwondo faci públics en breu els noms dels desplaçats a Croàcia per a poder-vos-els oferir.