dimecres, 29 d’abril del 2009

7º Open Internacional d' Espanya i 3 Open d’ Espanya per clubs

Em tardat un xic condicionats a que la Federació Espanyola de Taekwondo fes públics tots els resultats juntament amb les lliguetes. Tot i que els de categoria sènior, junior i cadet ja es van efectius i en comptagotes durant al llarg del dilluns estàvem a la espera de que ho fessin també tant amb els de tècnica i Pumse com amb les lliguetes.
Considerem a aquestes alçades que no fa falta esperar més i us deixem finalment la nostra crònica d’aquest darrer campionat. Tant punt es facin públics la resta de resultats inserirem l’ enllaç pertinent.
Atapeït i concentrat cap de setmana esportiu el que s’ha viscut al pavelló Pitiu Rochel d’Alacant on s’ha disputat l’Open Internacional d’ Espanya i l’Open per a clubs en les seves respectives sèptima i tercera edició.
Els prop de 1600 inscrit de 41 països diferents i 130 clubs d’arreu ha donat com a resultat que es veies tota l’emoció i espectacle que ofereix aquest esport i més quan es mouen dins una mateixa prova tants esportistes.
Els resultats dels representants del gimnàs han tingut dues vessants. Ni en junior ni en sènior s’han aconseguit bons resultats, mentre que en cadet han donat com a premi extra que el gimnàs quedés classificat com a segon millor club en aquesta categoria.
En junior el banyolí Josep Planella (lleuger) passa ronda en el primer combat, però en el segon davant Beñat Robles (Garriko-Euskadi) ha llençat qualsevol de les opcions de seguir al caure per 0 a 1. Idèntica sort a patit Hèctor Caballero ( gall) davant el representant de Itàlia per 4 a 5 mentre que Adrian González (súper lleuger) desprès de guanyar el primer davant el representant de Galícia per 7 a 0, en el segon ha caigut per 4 a 3 davant el representant de Madrid. En sènior Malen Bonilla (gall) també ha guanyat el primer combat però no ha pogut en el segon amb la representant de Suècia.
La vesant positiva ens l’ha donada la categoria cadet. Dels 5 competidors s’han assolit un or, una plata i un bronze . L’or ha estat per Aaron Reyes (super lleuger) després de desfer-se de Euskadi per 7 a 0, seguidament del representant del gimnàs Studio Fran per 6 a 3, tot seguit contra Josef Hauer d’Alemanya per 7 a 0 per arrodonir la jornada amb un 7 a 6 contra Eduardo Longobardi de Magic-Sport. La plata ha estat per José Luis Lupiañez (mini mosca) desprès de lliurar el primer davant Mèxic, guanyar el segon davant Ivan Darias (JanSu Canaries) per 2 a 1 i caure en la final davant Adrian Jiménez (Galícia) per 8 a 1. La medalla de bronze se l’ha endut Zaira Harinero (ploma) al guanyar a la representant de Galícia per 11 a 4 però caure en semifinals per 8 a 9. Destacar la participació de Soumaya Belkhir en categoria semi mig i de Àlex Falgas (mosca) que no ha pogut fer bons els seus pronòstics desprès de estar tota la setmana en un procés gripal.
Apuntar també que en tècnica i Pumse Nelly Bonnin i Àngel Tortajada han provat sort dins la categoria Master-1 (tant en individual com en parella) però malauradament no han pogut aconseguir medalla.
Us deixem els enllaços a la Web de la Federació espanyola de Taekwondo:
Resultats Tècnica (publicats per la F.E.T. el dijous dia 30 d'abril)
Lliguetes amb Classificacions (publicats per la F.E.T. el divendres dia 08 de maig)