diumenge, 6 de desembre del 2009

5è Open Internacional de Paris. El Diumenge: 1 Plata i 4 Bronzes més...

Segon dia de competició a Paris on els juniors han sumat 1 plata i 4 bronzes més per la delegació espanyola desplaçada a la capital francesa.

Tot i aquestes medalles, sembla que els més joves també s’han contagiat avui del mateix virus que va afectar als sèniors el dia anterior: Dels 27 taekwondistes (15 en masculí i 12 en femení) que aquest diumenge lluitaven per el desitjat podi, només 5 han aconseguit pujar-hi algun dels corresponents esgraons.

Estefanía López ha estat la millor al penjar-se la plata. La madrilenya (-44 kg) s’ha desfet primer de Hajer Mustapha (Crt. Rhone Alpes), desprès de Floriane Le Floch (Crt Ile de France), però en la final ha caigut davant la russa Yulia Kustova.

Els bronzes han caigut tots en masculí. Cristian Soriano (-48 kg) ha passat ronda davant Mohamed Hassini (Crt. Lorraine), després davant Greg Caudron (Crt. Ile de France), en quarts contra Jeremiah Serhalay (Pais Basc Francés), però perdent en el pas a finals davant el rus Artem Soy.

Idèntica sort per Samuel de la Calle. El cartaginès (- 55 kg) ha superat al israelià Ohad Sagir, al rus Viacheslav Minin i a l‘ iranià Sajjad Rahebeh, peró un altra rus Aziz Bisultanov ha estat qui li ha barrat el pas a disputar la final.

El madrileny Manuel Beloqui (-73 kg) també ha seguit la mateixa tònica, superant primer al grec Giorgios Roditis, també a Eloi Paradis (Canadà), al rus Evgeny Semin, però caient davant Mickael Munier (Crt. Lorraine).

Finalment el torn per el tarragoní Alan de la Rocha (+76 kg) que s’ha imposat al grec Ilias Papadopoulos, al també grec Evangelos Charakopoulos, però sense poder superar al rus Artem Kharko en la semifinal.

La suma de les medalles en sènior i junior (1 or, 1 plata i 5 bronzes) de un total de 57 participants (30 en sènior més 27 en junior) que la federació ha desplaçat a aquest Open, ha deixat a Espanya en una discreta sexta posició en el medaller general per equips.

Els enllaços:
Totes les lliguetes amb els seus Resultats AQUÍ.
Tots els Pòdiums AQUÍ.
Les Classificacions per Equips/Països AQUÍ.