diumenge, 5 de juliol del 2009

Universíada d' Estiu 2009. El Cinquè Dia

El Primer Or en Combat:
Al final s’ha trencat el gel i la delegació espanyola desplaçada a la universíada de Belgrad aconsegueix la primera medalla en la modalitat de combat i a més d’ or.

La corunyesa Estefania Hernandez ha superat en el primer combat a la lituana Ernesta Masyte per decisió arbitral després del 2 a 2 final, tot seguit a Yelena Abbasova d’ Azerbaidjan per 2 a -1. En semi finals a la xinesa Chiung-Fang Chang per 3 a 2 i en una final molt ajustada, la gallega ha arrodonit la seva participació aconseguint el desitjat or per 1 a 0 davant la tailandesa Chonnapas Premwaew.

Pel que fa a la resta de competidors aquest es el resum:

Rafael Gregorio ha superat al neozelandès Nicolas Dorman per 6 a 1 però en vuitens de finals el vietnamita Duc Dinh Quang l’ha superat per 2 a -1.
Leandro Jurado ha perdut en preliminars davant el croat Dean Sarcevic per 2 a -2 mentre que Elena Gomez ha fet el mateix davant la turca Busra Yildiz per 6 a 5.

Demà en el darrer dia de competició les últimes opcions les tindran: Rebeca Mariño (-55 kg), Noelia Ruiz (-72 kg), Bruno García (-62 kg) i Hugo Garcia (-84 kg).

Classificacions finals – 63 kg en Femení del Diumenge AQUÍ.
Classificacions finals + 72 kg en Femení del Diumenge AQUÍ.
Classificacions finals – 72 kg en Masculí del Diumenge AQUÍ.
Classificacions finals + 84 kg en Masculí del Diumenge AQUÍ.

Lliguetes – 63 kg en Femení del Diumenge AQUÍ.
Lliguetes + 72 kg en Femení del Diumenge AQUÍ.
Lliguetes – 72 kg en Masculí del Diumenge AQUÍ.
Lliguetes + 84 kg en Masculí del Diumenge AQUÍ