diumenge, 17 de maig del 2009

9º Open Internacional Castelló - Marina d'Or

Bon paper dels representants del gimnàs a Castelló de la Plana, on gràcies a la seva actuació i els resultats s’ha aconseguit la segona classificació en categoria cadet en la general per equips mentre que en junior s’ha fet en la tercera posició.
El pavelló esportiu Pablo Herrera ha estat el lloc per acollir la novena edició d’ aquest Open en que han participat prop de 230 esportistes : 83 en cadet (57 masculins i 26 femenins), 68 en junior (47 masculins i 21 en femenins) i 77 en sènior (52 masculins i 25 femenins).
El gimnàs ha desplaçat finalment 17 esportistes a la capital de la comarca de la Plana Alta: 10 han competit en categoria cadet i els 7 restants en categoria junior, obtenint entre tots un total de 4 ors, 10 plates i 2 bronzes.
En categoria cadet José Luis Lupiañez (-33 kg) i Àlex Falgas (-37 kg) han estat els guanyadors de les medalles d’or, mentre que les 7 plates les han aconseguit Izan Harinero (-30 kg), Soufiane Belkhir (-33 kg), Boulaye Diarra (-45 kg), Aaron Reyes (-53 kg), Zaira Harinero (-41 kg), Anna Planella (-47 kg) i Soumaya Belkhir (-55 kg). L’únic bronze en cadet ha estat per Khalid Aliba (-45 kg).
En junior les primeres posicions se les han endut Cristina Suàrez (-49 kg) i Josep Planella (-59 kg). Hèctor Caballero (-55 kg), Alejandro Suàrez (-59 kg) i Moussa Diarra (-63 kg) s’han penjat les plates mentre que Pere Rodriguez (-45 kg) s’ha hagut de conformar amb el bronze. Destaquem també la participació de Alassana Diarra que s’ha quedat a les portes de medalla.
El bon ambient recollit dins el pavelló entre esportistes, familiars i públic en general ha donat com a resultat que es visqués una jornada intensa i alhora distreta ja que tot i començar uns minuts tard, la competició s’ha desenvolupat sense problemes i amb molta fluïdesa podent-se complir els horaris i terminis fixats per la organització i acabar el campionat passades un poc mes de les sis de la tarda.
També des de aquestes ratlles volem felicitar i encoratjar tant al gimnàs Granjo com al Club Deportivo Han pel seu esforç per poder dur a terme aquest Open, ja que alguns problemes i maldecaps sorgits a darrera hora els han sabut contrarestar donant-los la solució corresponent per poder tirar endavant el campionat.