dissabte, 2 de gener del 2010

El que no ens agrada veure...

Poques notícies aquests dies, però gràcies al Blog de TaekwondoArrigorriaga ens hem assabentat d'uns fets dels quals qualsevol amant d'aquest esport rebutja.

Va succeir en els últims jocs asiàtics a principis de desembre on una acció desafortunada del representant de Corea sobre el de Taiwan va provocar el K.O. d'aquest. I és que el cop de puny al coll (acció antireglamentària) va ser donada com a vàlida tot i les protestes de la delegació taiwanesa.

No ens agradaria que es tornessin a repetir aquestes imatges damunt d'un tatami, perquè a banda de perjudicar a un esportista i a l'esport en general, en elles es torna a demostrar que alguna cosa en el nostre cercle no acaba de funcionar.

Ens hem decidit a penjar-les precisament per la importància del rerefons que transmeten. Si l'àrbitre a un escàs metre de distància no va saber veure aquesta acció demostra o la poca formació d'algun d'ells, la poca imparcialitat o la manca de qualsevol ètica esportiva.

Algú pot pensar que és un fet puntual i que errar és humà, però desafortunadament ja fa massa temps que hem de conviure amb decisions que enterboleixen la imatge d'un esport que cada dia té més adeptes.

Us deixem l'enllaç al Vídeo de Toutube AQUÍ.