divendres, 3 de juliol del 2009

Universíada d' Estiu 2009. El Comentari Obligat:

Destacar l’ increïble, extens i rabiosament actualitzat desplegament informatiu a través de la Web per part de la organització de la Universíada:

Començant per la fitxa tècnica personal de cada representant amb la seva fotografia, i continuant per la publicació dels horaris previstos de cada combat i competidors. Publicació immediata de cada resultat: Cada un d’ells té el seu corresponent Pdf explicatiu amb els punts aconseguits, deduccions per penalització etc. als pocs moments de finalitzar cada combat, si a més hi afegim els quadrants o lliguetes, els noms dels àrbitres per pista, els resultats, el medaller per esports més el medaller per països etc., podem assegurar que aquesta Universíada tindria que ser un clar exemple i reflexió de com es poden fer i programar les coses de una manera totalment coherent.

La veritat, dóna plaer poder veure i gaudir de l’ esforç realitzat per a controlar i administrar tot aquest munt d’ informació. Veient això, tenim el deure moral de felicitar als qui han fet possible que aquesta infraestructura organitzativa arribi a totes les llars del món.

Acostumats com estem (malauradament) aquí a Espanya i en algun altre país tant de la manca d’ informació com del poc esforç mostrat quan es celebra alguna prova esportiva, us recomanen doncs, que us passeu per la Web oficial, feu clic sobre Esports i l’ icona del Taekwondo i us deixeu dur per la curiositat de navegar dins un oceà atapeït d’ informació.

Segurament, a més d’un li cau (o caurà) la baba veient com es poden arribar a explotar les possibilitats que ofereix Internet.

Universíada d' Estiu 2009. El Tercer Dia

Al cap de dos dies de l’estrena de la Universíada d’ estiu i després de la finalització de la tècnica en el taekwondo amb els excel·lents resultats aconseguits ahir per part de la alacantina Laura Kim i el navarrés Mikel Martinez, ha començat el torn pels components en combat. Malauradament, l’estrena aquest divendres no ha estat, ni de bon tros, la que tots desitjàvem.

Franco Rodriguez Gonzalo (-54 kg) no ha pogut passar de la ronda preliminar al caure davant el representant d’ Alemanya Dalirnejad Sasan per 3 a -1.

L’ha seguit per orde de horaris Cesar Mari Puerta (-67 kg) que tot i no deixar-se sorprendre pel romanès Iulian Pitulac per 4 a 0 , en vuitents de final el xinès Jiande Chen s’ha imposat per 2 a -1.
En femení la tònica també ha estat més o menys la mateixa: Beatriz Bravo Zambrano (-47 Kg) no ha pogut amb la coreana Hyoji Park per 2 a 1 i Zulema Diaz Lopez (-59 Kg) ha perdut davant la francesa Maeva Musso per 1 a 0.

Corea no ha tingut compassió dels seus rivals i avui s’ ha endut l’or en tres de les quatre categories i en la restant la plata.

Els enllaços amb els resultats:

Classificacions finals – 47 kg en Femení del Divendres AQUÍ.
Classificacions finals – 59 kg en Femení del Divendres AQUÍ.
Classificacions finals – 54 kg en Masculí del Divendres AQUÍ.
Classificacions finals – 67 kg en Masculí del Divendres AQUÍ.
Els Podiums del Divendres AQUÍ.

Demà el torn per a Laura Urriola (-51 Kg), Leyre Matute (-67 Kg), Joel González (-58 Kg) i Nicolás García (-78 Kg).