dilluns, 23 de novembre del 2009

X Trofeu “Manises Ciutat Històrica i Laboriosa"

La desena edició del trofeu “Manises Ciutat Històrica i Laboriosa” celebrat aquest cap de setmana a Manises, no ha modificat el format dels darrers anys partint la diada en dues parts diferenciades, però si qui hi competia en elles. Mentre al matí s’ha celebrat el campionat autonòmic absolut de la comunitat valenciana, per la tarda s’ha disputat l’Open Nacional Junior més el triangular en categoria cadet enfrontant aquest any les comunitats de Catalunya, Murcia i Valencia.

La selecció catalana formada per 11 juniors i 7 cadets ha sumat en junior un total de 11 medalles: 3 ors, 5 plates i 3 bronzes:
Ors per Judit Baeta (ploma), Mariona Leyes (pesat) i Alejandro Juárez (gall).
Plates per Alba Romero (ploma), Sheila Garcia (mig), Bernat Sierra (-45), Sergio Moreno (ploma) i Arnau Gallardo (super lleuger).
Bronzes per Nicole Márquez (super lleuger), Aida Alvarez (super lleuger) i Josep Planella (lleuger).
Del gimnàs ha participat Josep Planella qui ha aconseguit el bronze desprès de superar a Jesús Mendez (Catral) per 12 a 1 i caure en semifinals davant Samuel Rodriguez (Catral) per 12 a 10.
Amb aquest resultats, Catalunya s’ha endut la segona posició per equips darrera Zafrilla i davant Catral.

Els cadets, que han disputat la competició en format lligueta, han aconseguit 3 ors, 3 plates i 1 bronze:
Ors per Judith Asensio ( -37 kg), Lorena Garcia (+59kg) i Raul David (-33 kg).
Plates per Andrea Illescas (-47 kg), Kevin Jordan (-41 kg) i Marc Fusté (-45 kg) i l’ únic bronze per Helena Castellanos (-41 kg).

L’organització ha habilitat tres pistes dins el pavelló municipal d’esports d’aquesta ciutat i s’han utilitzat els protectors electrònics Daedo que no han impedit que algunes de les decisions dels arbitres massa casolanes decantessin els marcadors cap una banda o altra.
Destacar també que petits problemes sorgits durant el matí han repercutit durant tot el dia en els horaris de la competició provocant que aquesta s’allargués més del previst. Com que l’autonòmic ha finalitzat passades les tres de la tarda, tant l’Open nacional Junior com el triangular Cadet han patit de retruc aquest retard i s’han vist obligats a començar a dos quarts de 6 de la tarda en contra de la hora prevista (les 4). Lògicament, aquest retard també a afectat en l’horari en que estava previst que acabés la competició i de les 9 de la tarda s’ha passat finalment a les 11 de la nit.

* Nota de la redacció: En la Web Ventanafotos.com podreu trobar fotografies sobre el que passa en tota l’àrea de València. Tot i que cobreixen infinitat de temes, us facilitem l’enllaç directe corresponent a les fotografies sobre aquest campionat AQUÍ.