diumenge, 10 d’octubre del 2010

5è Campionat del Mon de Taekwondo de Pumses. El tercer Dia

Últim dia de competició on dos bronzes més tanquen un balanç global poc positiu per a les aspiracions espanyoles. Aquest any no s’ha pogut reafirmar que la tècnica també gaudeix de bona salut i haurem d’esperar una altra ocasió per corroborar el bon treball i sacrifici dels esportistes que aquesta vegada no ha donat els seus fruits.

Tant Pedro Campillo en Sènior-2 com Yolanda Ubero en categoria Master-1 s’han quedat a les portes de millorar el resultat de l’any passat i repeteixen la mateixa medalla del 2009, bronze respectivament per a cadascun.

Corea ha estat la millor de totes les delegacions: nou medalles d’or i dues de plata, seguida de Vietnam amb dues medalles d’or, una de plata i una de bronze. La tercera posició és per Turquia amb dues medalles d’or i quatre de bronze. Tanquen la classificació dels cinc primers, Iran amb una medalla d’or, cinc de plata i cinc de bronze i Alemanya amb un or, tres de plates i tres de bronzes.

Constatar la poquíssima informació que s’ha pogut obtenir de tot un Campionat del Món. Creiem des de Taekwondo Banyoles que  tots els amants i el col•lectiu en general d’aquest esport mereixen una mica més de respecte. No entenem com les institucions oficials (en aquest cas la WTF) no exigeixi uns mínims de serietat i responsabilitat als països que tenen el compromís d’organitzar un esdeveniment d’ aquestes característiques.

En ple segle XXI ens costa entendre com es puguin anar modificant i justificant canvis en els reglaments cada any amb l'excusa d'evolucionar (sembla que alguns no recordin els veritables principis morals i els valors del Taekwondo), mentre es continua ignorant i donant l'esquena alhora, a tota una senzilla, pràctica i actual eina per informar com és la Web.

*Nota de la redacció: Igual que ahir i des de la web oficial, encara no s'han publicat els resultats (només estan disponibles els del divendres). Tant punt es donin a conèixer inserirem l'enllaç pertinent.

Publicats ja tots els Resultats (11-10-2010, 09'00), us deixem l'enllaç a les diferents categories AQUÍ.

5è Campionat del Mon de Taekwondo de Pumses. El Segon Dia

Seguint amb la mateixa tònica de ahir on la informació va brillar per la seva absència, avui ens hem assabentat dels resultats gràcies a Zon@_taekwondo.

Dos bronzes més se sumen a la plata aconseguida el divendres. Concretament en sincronitzat, els Trío-2 masculí amb Bernardo Fidalgo, Diego Carrillo i Juan Antonio Santiago i el Trio-2 femení amb Yolanda Ubero, Montserrat Sánchez y Mª Ángeles Alonso s’han penjat el bronze respectivament.
Casualment tots dos trios van aconseguir la mateixa posició l’any 2009, mentre que en l’edició del 2008 les dones van aconseguir l’or mentre que el mateix equip masculí sumava el bronze.

Inserirem l’enllaç dels resultats tant punt siguin publicats.