diumenge, 11 de desembre del 2011

Open Internacional de Paris 2011. Els Resultats


Un bronze en Sènior i dos plates i un bronze més en Júnior, decebedor balanç dels 44 esportistes participants en l’Open de Paris.

En sènior -58 kg, només José Francisco Ramirez (Federació Espanyola de Taekwondo) ha aconseguit una medalla, concretament la de bronze.

En Júnior les medalles de plata han estat per Xian Silva Pazos (Federació Gallega de Taekwondo) en -73 kg i la de Jacobo Varela Vazquez (Federació Espanyola de Taekwondo ) en + 73 kg. El bronze l’ha aconseguit Daniel Quesada Barrera (Federació Espanyola de Taekwondo ) en -73 kg.

Els Enllaços:
Les Lliguetes amb Resultats en Sènior AQUÍ.
Els Podis en Sènior AQUÍ.
La Classificació per Equips en Sènior AQUÍ.

Les Lliguetes amb Resultats en Júnior AQUÍ.
Els Podis en Júnior AQUÍ.
La Classificació per Equips en Júnior AQUÍ.

Campionat de Taekwondo Absolut de Catalunya (Edició 2012)


Celebrat aquest diumenge dia 11 de setembre. La petita delegació del gimnàs no ha tingut gaire sort en aquesta edició i ha tornat sense metalls. 
En masculí, Hector Caballero (gall) ha caigut en preliminars, igual que Moussa Diarra en lleuger. 
Més mala sort per Alassana Diarra (lleuger) que deprès de superar les preliminars, ha hagut de retirar-se per lesió.
L’única representant en femení, Cristina Suarez (mosca) ha tornat a les competicions desprès de quasi dos anys apartada dels tatamis. Tot i el bon paper, Cristina s’ha quedat a un pas de la medalla. 
Més participació que en la edició de l’any passat (53 en femení i 105 en masculí). Si afegim que alguns dels absents estan participant l’Open de Paris o estan lesionats i altres es reserven per participar aquesta propera setmana en l’Open d’Espanya per a Clubs a Logronyo, el Campionat Absolut de Catalunya podia haver arribat a una xifra considerable de participants. 
Els Resultats Oficials AQUÍ.