dissabte, 28 de febrer del 2009

2 plates i 4 bronzes collita final a Banyoles.

Aquests han estat els resultats aconseguits per els nostres 8 representants en el Campionat d’hivern Ciutat de Banyoles.
La categoria cadet ha estat la que ha donat més bons fruits al aconseguir dues de les plates i dos bronzes.
La primera de les plates ha estat per el jove de Serinyà Joan Ricart (ploma 41-45 kg) que s’ha quedat a les portes de una proesa al arriscar-se a sortir en una categoria nova per ell. Ricart ha demostrat el seu bon fer davant d’ Alexandre Poli (Encamp-Andorra) per 4 a 0, seguidament amb Jaume Miquel (Jorsan) i per decisió arbitral al acabar el combat en empat a 1 per caure finalment davant l’experimentat David Pérez (Hermanos Argudo) per 3 a 1 no sense demostrar, això si, que poc a poc el seu potencial surt a la llum. La segona medalla de plata se l’ha endut Adam Porxas (semi mini mosca -32 kg) després de superar ajustadament en el primer combat a Adrian Salguero (Nazaret) per 1 a 0, mentre que a la final Aleix Parades (Jorsan) l'ha superat per 8 a 1. Els bronzes han estat per Gastón Perez (mosca 35-38 kg) després de caure per 0 a 5 amb qui precisament ha estat el guanyador en aquesta categoria Ismael Naranjo (Sant Boi) i per Boulaye Diarra (gall 38-41 kg) que ha caigut davant el que seria també el guanyador en aquesta categoria, Daniel Garcia (Hermanos Argudo) per 0 a 3.
Destacer també la participació de Violeta Juanmiguel (45-41 kg) que ha perdut el combat de medalla davant Sara Declara (Damian) per 2 a 1.
En categoria sènior Josep Planella (gall 58-62 kg) s’ha hagut de conformar amb el bronze després de superar a Sergio Alvarez (Alexandra) per 5 a 2, però incomprensiblement en el segon a perdut la concentració davant Eloi Gómez (Damian) i no ha pogut passar a la final per 3 a 1. Idèntica sort a patit Moussa Diarra (ploma 62-67 kg) però per causes diferents. Tot i guanyar en el primer combat a José Rodriguez (Alexandra) per 2 a 0, en el segon davant Fran Viedna (Bam Chun) una lesió que arrossega des de fa dies li ha passat factura i al final a perdut per 2 a 0.
Destacar també la participació de Alassana Diarra que no ha pogut fer res davant Ivan Lecuona (Last Round Polinyà) al imposar-se aquest per 2 a 0.

El Gimnàs Jan-Su Figueres ha desplaçat a la capital del Pla de l’Estany 7 esportistes més: 2 cadets i 5 sèniors amb uns resultats globals de 1 or (Héctor Caballero), 1 plata (Cristina Suàrez) i 1 bronze (Pere Rodriguez). Khalib Aliba, Soumaya Belkhir, Alejandro Suàrez i Adrian Gonzàlez s’han quedat a les portes de medalla al perdre els seus respectius combats.

Aquesta XVII edició ha tingut lloc al pavelló poliesportiu de la Draga. Subratllem la gran participació de competidors que ha donat com a resultat aconseguir un nou record i ressaltar sobretot el gran nivell i la veterania en la categoria sènior on hem pogut gaudir apart de una gran esportivitat per part de tots, espectaculars combats que han evitat en tot moment i gràcies a la experiència dels protagonistes qualsevol tipus de polèmiques.
Les 4 pistes habilitades per aquest campionat juntament amb el bon comportament dels protectors electrònics han ajudat en que en menys de 5 hores es pogués donar com a finalitzada aquesta prova.


Podeu Consultar les classificacions oficials AQUI.