diumenge, 29 d’agost del 2010

SportAccord Combat Games 2010 Beijing.

La Xina està tornant a acaparar a les acaballes de l’estiu una altra prova (també i curiosament la primera d’aquestes característiques) on a més d’altres esports de lluita, el taekwondo tornarà a ser protagonista.

Concretament a partir del dijous 2 de setembre començarà el torn pels competidors d’aquesta modalitat on destacarem la presencia del català Joel Gonzalez a més de Nicolas Garcia, Brigitte Yague i Rosana Simón com a representants d’Espanya.

Tot i que només són 4 els participants estatals, les categories en que es competiran són les del pes olímpic: en masculí (-58kg , -68kg , -80kg i +80 kg ) i en femení (-49kg , -57kg, -67 Kg i +67 kg).

Els 59 atletes (30 homes i 29 dones) dels 27 països participants en aquests jocs han estat seleccionats en la seva majoria per la World Taekwondo Federation, basant-se aquesta en els criteris que marquen la posició dels esportistes dins el rànquing mundial de la WTF.

En aquests primers Sport Accord Combat Games es reuniran un total de tretze esports de lluita. A part dels 4 esports olímpics oficials (Boxa, Judo, Lluita Lliure i Taekwondo) serà una bona ocasió per veure i gaudir de l’espectacularitat del Aikido, Ju-Jitsu, Karate, Kendo, Kickboxing, Muaythai, Sambo, Sumo i Wushu.

Us deixem l’ enllaç a la Web Oficial AQUÍ.

L’enllaç a la Web de Sportgames AQUÍ.
 
...i l’enllaç amb informació general, els criteris de selecció, dies de competició i llistat de competidors de Taekwondo AQUÍ.