diumenge, 13 de febrer del 2011

Taekwondo: Informe Arbitratge Campionat Sènior 2011.

Taekwondo Banyoles sempre ha intentat, des de la llibertat que ens dona el nostre Blog, ser imparcials i respectuosos amb les noticies publicades en la web.
Sobretot en les que, precisament, venen des de les entitats o federacions oficials i que moltes vegades (masses, malauradament) no omplen el buit que tots els amants d’aquest esport desitgem.

També no ens hem cansat de fer de fer la corresponent crítica si era escaient i, com és lògic, assumint que això pot comportar la conseqüent queixa directa o indirectament dels “afectats”.

Amb aquestes reflexions que a vegades poden molestar a algú, Taekwondo Banyoles només busca la correcció dels que, podríem considerar com errors de forma i de fons. Perquè nosaltres, senzillament, també som dels qui cerquem el millor pel col•lectiu i pel taekwondo en general.

És per això, també, que quan toca reconèixer la tasca realitzada per algun component de la Federació Espanyola (en aquest cas) i felicitar-lo, ho fem.

Aquest és el motiu de l’entrada de avui diumenge. Perquè si a les acaballes del 2010 el sr. José Luis Gonzalo Morales, director de l’àrea d’arbitratge de la Federació Espanyola de Taekwondo, ens va facilitar l’accés traduït de l’anglès i coreà del reglament d’arbitratge aprovats un mes abans per la WTF, en aquesta ocasió, el petit dossier o informe en Pdf encarregat al mateix sr. Gonzalo, fa referència al Campionat d’Espanya Absolut celebrat fa una setmana escassa a Alacant.

Us animen a que hi feu una ullada i, us assegurem que les 27 pàgines de que consta el PDF se us faran curtes.

Informe Arbitratge Campionat Sènior 2011 d’Espanya 2011 AQUÍ.