dijous, 4 de febrer del 2010

Daedo: La Confirmació de la W.T.F.

El secretari General de la WTF Jin Suk Yang (a la dreta) i el president de Daedo Internacional, el Sr. Chuen Wook Park (a l’esquerra), després de signar el contracte aquest dimarts dos de febrer en la seu que la federació mundial de taekwondo té a Seul.

Finalment, la W.T.F. ha fet pública la confirmació oficial amb la rúbrica del contracte que lligarà la mateixa mundial amb Daedo durant els propers tres anys.
Daedo es suma així a la limitada i exigent llista de proveïdors electrònics, fent companyia / competència als coreans Lajust.

Tot aquest èxit que permet a Daedo participar en qualsevol competició a tots els nivells, la firma barcelonina tindrà que anar treballant per influenciar els criteris on la mundial te més pes. Donant per suposat que a Europa finalment s’acabaran imposant els protectors electrònics Daedo, la lluita es centrarà en ser escollits en proves internacionals fora del vell continent on els protectors coreans ja fa temps que dominen i imposen la seva hegemonia.

Reconèixer que en el proper Pre-olimpic Juvenil més el campionat del Món Junior (amb una setmana de diferencia però les dues proves al mes de març i a Mèxic), la WTF ha apostat per la utilització dels Lajust ja que els Daedo encara no havien passat la darrera prova que els permetia obtenir el consentiment de la WTF.

La Notícia des de la WTF AQUÍ (en anglès).