dimarts, 20 de gener del 2009

NOVA WEB : TKDLIMPIO.ES

Tot i que ja em afegit l’enllaç pertinent dins aquest Blog tant de la pàgina com del seu fòrum, avui us convidem a que feu una visita a la Web Taekwondolimpio.es
Pot semblar una web com una altra, de fet el seu plantejament també és d’informar sobre el taekwondo, però el que la fa diferent son els pilars en que es basen els seus principis i la obstinació per demostrar i defensar la noblesa d’aquest esport. El culpable de tot això té un nom: Manuel Camino.

Els que portem uns anys seguint el taekwondo, tenim la sort de que actualment hi ha molts blogs i webs que informen diàriament sobre el taekwondo. Tant localment, con nacionalment. Un dels casos més rellevants el trobem en el blog amic de Taekwondo Arrigiorriaga, que ha trencat tots els esquemes i d’una manera totalment desinteressada i en poc mes d’ un any ha agafat el timó de la informació passant a ser el referent obligat del qui vol estar al dia del que succeeix en aquest esport. Però de la mateixa manera que ara tenim aquesta i altres plataformes per expressar i publicar notícies referents al tkd, no en fa gaire només teniem la opció d’estar un xic al dia entrant en el fòrum lliure de Madrid en que precisament en Manuel n’era l’ànima i feia de moderador.

Sabem de sobre els motius per els quals Camino es va veure “obligat” a deixar-lo, però també queda sobradament demostrada la seva lluita per el taekwondo en general donant la cara mentre altres s’ amagaven darrera un pseudònim. Defensant als competidors, aguantant ruixats, insults i veien (tant ell com la resta) com els interessos d’uns quants particulars destruïen la il·lusió de la família del taekwondo. Els seus principis morals, la seva aportació, il·lusió, esperança i treball cap i per el col·lectiu deixa sense cap mena de dubte un llistó molt alt per superar i una petjada molt difícil de oblidar.

És per això que volem animar-lo tant a ell com a tots els qui amb molta il·lusió aporten tant per tant poc. Manuel i la seva web continuen fidels als principis del taekwondo, apostant i recolzant a tots els que estimen aquest esport , encara que siguin de Madrid, Sevilla o Barcelona, perquè de fet, el que importa no és d’on ets si no qui ets i que representes.
Ens agrada molt la seva aposta senzilla i com sempre sincera . Des d’ aquí els millors desitjos per Taekwondolimpio.es i els millors ànims per la persona que durant molts anys ens ha ensenyat el sentit i el veritable camí del taekwonDO.
Gràcies i molta sort, Manuel.

TKDLimpio.es