dimecres, 3 de juny del 2009

Copa de la Seva Majestat el Rei 2009

A una setmana escassa per la Copa del mon de Taekwondo, ens retroben aquest cap de setmana amb la Copa de la Seva Majestat el Rei de Taekwondo que es celebrarà a la població de Torrelavega (Cantàbria) conjuntament amb els campionats d’Espanya de Pumse Adult 2009 i Infantil 2009.
El mateix dissabte i en el pavelló poliesportiu Vicente Trueba tindran lloc les tres proves: El matí les competicions de Tècnica i Pumse tant en categoria Infantil com adulta mentre que la tarda queda reservada per els combats.

Aquest cop, ni Banyoles ni la seva comarca tindran cap representant en la Copa del Rei ja que Odette Quintana (medalla de bronze 2008) es recupera de una operació efectuada fa escassament una setmana a la mà esquerra. Des d’ aquí volem aprofitar la ocasió per desitjar-li una ràpida recuperació i animar-la a continuar amb el seu esforç perquè ens pugui fer gaudir de la seva espectacularitat en el tatami.
En contra partida i tot aquesta baixa, la comarca de l’Empordà estarà representada per Malen Bonilla (-57) becada en el CAR de Murcia que se sumarà als dos desplaçats del gimnàs de Figueres: Alejandro Suàrez (-58) en combat i a Nelly Bonnin (Master-1) en tècnica.
La novetat en aquesta competició es la utilització dels protectors electrònics Daedo i la Federació espanyola de Taekwondo preveu oferir la retransmissió online a través de una web-cam (tal com va fer en el passat Open d’Espanya) de les 10 a 13 hores i de les 17 a les 20 hores. Taekwondo Speed, pioner a l’ estat en retransmetre les competicions de taekwondo, també té previst oferir-nos les imatges en directe a partir de les 11 i de les 18 hores.

Us deixen els diferents enllaços relacionats amb aquest campionat:

Circular Campionat Espanya Pumse Adult AQUI.
Circular Campionat Espanya Pumse Infantil AQUI.
Criteris Campionat Pumses Adult i Infantil AQUI.
Sorteig de Pumses AQUI.
Horaris de Pumses AQUI.
Circular Copa SS MM el Rei 2009 AQUI.
La Retransmissió de la F.E.T. AQUI.
La Retransmissió de Taekwondo Speed AQUI.

* Ultima Hora: Avui divendres dia 5 ens ha arribat la noticia de que degut a la manca d’acord per part de la Federació i Taekwondo Speed per intentar difondre també la Copa del Rei, Taekwondo Speed s’ha vist obligat a desistir amb la seva fita d' intentar arribar també a totes les llars a través de la Web. Lamentem aquest entrebanc i esperem que properament es puguin arribar a acords puntuals de col·laboració entre la Federació i tothom que pretén aprofitar esdeveniments com aquest per difondre el Taekwondo.