diumenge, 1 de febrer del 2009

XVII CAMPIONAT D’HIVERN CIUTAT DE BANYOLES


El clàssic Campionat de Taekwondo que es celebra anualment i de forma ininterrompuda a la nostra ciutat ja te data i lloc : Serà el proper 28 de febrer al pavelló poliesportiu de la Draga.

Degut a que els calendaris apunten a que els mesos de març i abril estaran força carregats, l’ ajuntament i la organització han decidit avançar-lo en unes dates en que s’ eviten coincidències amb altres campionats.

Precisament per això, es preveu que la participació sigui força alta i com és habitual en aquesta prova podrem gaudir de la presència de campions, tant a nivell de Catalunya, com d’ Espanya i Europa. També serà una bona oportunitat per als cadets, tant pels classificats per l’estatal com pels possibles doblatges i també per als que no volen desaprofitar aquesta possibilitat de continuar desenvolupant i perfeccionant la tècnica en el combat.

Destacar en aquest campionat la utilització dels nous protectors de tronc electrònics Adidas, que fins ara només s’han utilitzat de manera oficial en dos campionats d’Espanya ( el Sub-21 a Màlaga el 11-10-08 i el cadet a Alacant el 15-11-08) i també dues vegades a Catalunya (el Junior el 30-11-08 i el cadet el 25-01-09). Aquests petos son també els escollits en el proper junior estatal que tindrà lloc aquesta setmana a Tarragona.
Amb aquesta aposta, Banyoles serà de les primeres ciutats privilegiades en que es farà servir aquest innovador sistema de competició.

Descarrega't AQUI la Circular i, si vols buscar la situació del Pavelló fes-ho AQUI