divendres, 8 de juliol del 2011

Campionat de Taekwondo d’Europa Cadet 2011. El Segon Dia


A punt s’ha estat de entrar a disputar tres de les quatre finals possibles en aquest segon dia de competició, malauradament, el joves que formen part del combinat espanyol que avui han lluitat en aquest campionat han caigut en semifinals, llevat de Ilargi Garcia que ho ha fet en quarts.
Tot i això i cercant la vessant positiva, els metalls aconseguits avui són tres medalles més que se sumen a les dues d’ahir.

La catalana Judith Asensio (-41 kg), el gallec Adrián Jiménez (- 41 kg) i el madrileny Javier Vicente (-45 kg) han aconseguit la medalla de bronze.
 
Judith Asensio s’ha desfet de la russa Ekaterina Butakova (4 a 2) i a la finlandesa Lotta Linna amb un sever correctiu (22 a 0), però la russa Anamarija Petrovic l’ha privat de poder disputar la final (0 a 2).

Adrian Jimenez a guanyat a l’austríac Philip Auer per 9 a 2, al ucraïnès Igor Poyedynok per 5 a 4, al moldaves Alexandru Trandafir per 6 a 1. El rus Mikhail Tskimanauri l’ha superat per la mínima en semis (0 a 1).

Javier Vicente a superat al representant de Dinamarca Morild Casper per 8 a 2, al francès Stephane Audibert per 3 a 2 i al representant de Azerbaidjan Mahammad Mammadov per 6 a 4. El polonès Albert Millert ha barrat el pas al madrileny al imposar-se per 1 a 13.

Ilargi Garcia (-37 kg) guanyat a la estoniana Marta Kiigemagi en preliminars per 5 a 4 però a caigut en quarts davant l’alemanya Cherylee Lungershausen per 0 a 3.

Els Enllaços:
Els Podis del Segon Dia AQUÍ.
Les Lliguetes amb els Resultats del Segon Dia AQUÍ.
Totes les Lliguetes a disputar AQUÍ.

Demà dissabte el torn per:
Eleatzar Rivero (-49kg), Carlos Arias (-53kg), Adrián Núñez (-57kg), Tania García (-44 kg), Belén Molano (-47 kg) i de Pilar Martin (-51 kg)