dimecres, 2 de juny del 2010

Festa de l’Esport Banyolí.

Aquest passat divendres 28 al vespre, es va celebrar la 3a edició de la Festa de l’esport banyolí. Aquest any, el lloc escollit per homenatjar als esportistes de casa va ser el nou centre de tecnificació i formació esportiva de la Farga.

Un nou equipament de més de 2.000 metres quadrats que aglutinarà la pràctica esportiva de clubs federats complementada amb la seva formació, amb l’afegit que serà la seu del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, la Càtedra de d'Esports i Educació Física de la Universitat de Girona (UdG) i el mòdul d’esports de l'IES Pere Alsius.

Aprofitant així, la inauguració d’aquest nou complex esportiu, l’acte ha tingut dues besants, el bateig públic del pavelló i la tercera festa de l’esport banyolí. Un acte organitzat per l’ajuntament de Banyoles que intenta reconèixer a clubs, persones o entitats que han destacat en les seves modalitats esportives.

Aquest any, els guanyadors dels trofeus especials de la nit han estat per l’atleta Esteve Campmol del Club Natació Banyoles com a millor esportista de l’any 2009 i per Jordi Carretero com a Forjador de l’esport banyolí per la seva incondicional tasca dedicada a l’esport.

Apart de premiar al millor esportista del 2009 i a un veterà per la seva tasca i dedicació al foment de l’esport, també hi ha el reconeixement èxplicit al treball i els resultats dels esportistes i altres equips o clubs que diàriament treballen a Banyoles i comarca per fer i potenciar l’esport.

Cas del Gimnàs Jan-Su de Banyoles que ha vist com per segon any consecutiu, els nostres competidors han rebut el merescut reconeixement per part del consistori i la ciutat:

Anna Planella García, Alassana Diarra, Moussa Diarra, Josep Planella García, Joan Ricart Llandrich, Violeta Juanmiguel, Boulaye Diarra, Adam Porxas Herrera, Oriol Porxas Herrera, Mariama Sidibe, Joan Marc Gratacós Prat, Marc Costa, Roger Vinardell i Odette Quintana han estat els merescuts guardonats gràcies a la dedicació al Taekwondo durant aquest 2009.

Sens dubte, una grata i senzilla manera de premiar l’esforç i sacrifici de tots ells.

Enhorabona !