diumenge, 9 d’octubre del 2011

Campionat d’Europa Junior de Taekwondo 2011. El Quart Dia . Primera i Única Plata.


Hem hagut d’esperar fins el darrer dia de competició per veure disputar una final. A Gema Armesto (- 63 kg) només l’ha pogut tombar la turca Sul Yilmaz en un combat molt igualat.

La madrilenya ha aconseguit l’única medalla de plata i el metall més apreciat dels aconseguits per la delegació espanyola després de caure en la final per 3 a 5. 
Abans, Armesto ha superat a la francesa Benedict Siosse per 8 a 2, a l’eslovena Dunja Lemajic per 7 a 3 i en semifinals a la sèrbia  Dajana Perisic per 5 a 0. 
Meritòria medalla de plata per un combinat que no ha respost a les expectatives creades.
Kenneth Gonzalez (-73 kg) s’ha pogut plantar en quarts després d’imposar-se al grec Stefano Katsorchis per 8 a 6, però s’ha vist superat per qui ha estat el guanyador d’aquesta categoria, el rus Aliaskhab Sirazhov (4 a 14). 
L’altre representant en masculí, Cristian Muñoz (-78 kg), no ha passat de preliminars al perdre contra el xipriota Giorgos Kyriakou per la mínima (3 a 4)
La resta de competidors en femení tampoc han passat de preliminars:
Mª Isabel Lopez (-68 kg) ha perdut contra la russa Aleksandra Potapova per 1 a 13.
Mariona Leyes (+68 kg) ha fet el mateix davant la sueca Casandra Ikonen per 0 a 10.
En aquest quatre dies de competició, Espanya només ha sumat quatre medalles, la plata de Gema Armesto i els bronzes de Alejandro Suarez, Daniel Quesada i Marta Calvo.

Això ha comportat que per trobar Espanya en el rànquing per països en masculí ens tinguem que desplaçar fins la setzena posició. Els països que han copat el podi han estat Rússia (4 ors i 1 bronze), Turquia (2 ors i 3 bronzes), Alemanya (1 or, 1 plata i 1 bronze) i Bielorússia (1 or i 2 bronzes).

En el rànquing per països en femení trobem a Espanya en la desena posició. El podi ha estat per Grècia (2 ors i 1 plata), Rússia (2 ors), Alemanya (1 or, 1 plata i 3 bronzes) i Suècia (1 or, 1 plata i 1 bronze).

El rànquing definitiu per països ha estat encapçalat per Rússia (6 ors i 1 bronze), Turquia (3 ors i 7 bronzes), Alemanya (3 ors, 2 plates i 5 bronzes) i Grècia (2 ors, 1 plata i 1 bronze). Espanya s’ha hagut de conformar en una discretíssima setzena posició.
Els Enllaços:
Els Podis d’avui Diumenge AQUÍ.
Les Lliguetes amb els Resultats d’aquest Diumenge AQUÍ.
El Rànquing per Països en Masculí AQUÍ.
El Rànquing per Països en Femení AQUÍ.
El Rànquing Final per Països AQUÍ.