diumenge, 6 de març del 2011

Campionat d’hivern Ciutat de Banyoles. El Vídeo.


No seria igual. El Club tindria moltíssim feina si l’ajuntament de la nostra ciutat, la Diputació i la Federació Catalana de Taekwondo no hi posessin l’esforç, les ganes o els materials perquè tot sortís rodat.

Per això i a títol personal, Taekwondo Banyoles vol donar les gràcies a la gent que formen l’àrea d’esports de l’ajuntament de Banyoles, en especial al Sr. Quim Barti i a la senyoreta Cristina Mas, per la seva tasca, dedicació i infinita paciència.

A més, a tots els qui aporten el seu granet de sorra ajudant en qualsevol cosa sense demanar res a canvi, no voldríem posar noms, però ens veiem obligats a fer especial èmfasi a l’ànima del gimnàs, la nostra Nelly, un tros de pa dins i fora del club i una gran persona.

I com no, també als mitjans informatius de Banyoles.
A vegades són els grans oblidats, però gràcies a ells, el ressò del Campionat d’Hivern Ciutat de Banyoles és molt més gran.
Des de fa anys, tant Ràdio Banyoles (l’emissora Municipal del Pla de l’Estany) com Banyoles Televisió (ara integrada dins la xarxa de televisions locals amb el nom de Canal Català Girona Pla), han estat amb nosaltres, recolzant-nos i facilitant amb la seva cobertura informativa la possibilitat de que tothom pugui escoltar o veure aquest clàssic dins el taekwondo català.

Aquest any, s’hi ha afegit el Canal Banyoles (el canal de vídeos de l’ajuntament de Banyoles), que també ens va visitar i va plasmar com i que és el taekwondo.

Aquesta és la seva visió i posterior muntatge. Esperem que us agradi i us convidem a que el proper any sigueu part explícita del Campionat d’hivern Ciutat de Banyoles amb la celebració dels vint anys consecutius d’aquest clàssic.

Accedeix al Vídeo des de la pàgina de l’ Ajuntament AQUÍ.

Accedeix al Vídeo directament des d’ AQUÍ.