dimarts, 8 de febrer del 2011

Campionat d’ Espanya Absolut de Taekwondo. El Ressò a Casa

Ens ha alegrat que la Web de la UFEC, Unió de Federacions Esportives de Catalunya, se’n fes ressò dels resultats aconseguits pel combinat català aquest dissabte en el Campionat d’ Espanya Absolut.

Segons la UFEC:

La Selecció Catalana arrasa en el Campionat d’Espanya.

Alacant va acollir el passat dissabte el Campionat d’Espanya Absolut, on la Selecció Catalana que va obtenir uns excel•lents resultats, tant a la categoria masculina com a la femenina, classificant-se per 10 de les 16 finals possibles.

Amb aquests bons resultats, queda garantida la classificació de molts esportistes catalans de cara a les properes fites: Open Internacionals i el Campionat del Món que tindrà lloc a principis del mes de maig a Corea.

En total, els catalans van aconseguir quinze medalles: 3 d’or, 7 d’argent i 5 de bronze. Les medalles d’or van ser per a Joel González (Tae Sport Vilafant) en mosca, Elena Gómez (Hermanos Argudo) en mig i Jaume Martínez (Bam Chum) en pesat.

Pel que fa a les d’argent, aquestes les van aconseguir Laura Cejas (Toledo Dong Yang) en mosca, Janira Rivera (Talma Hospitalet) en gall, Daniel Quesada (Ars Physica) en ploma, Diana Vázquez (Deportivo Fran Martín) en lleuger, Alan de la Rocha (Damian) i Tamara Good (Deportivo Fran Martín) en superlleuger, i Aram Muñoz (Jorsan) en mig.

Finalment, les de bronze van ser per a Raul Montes (Ars Physica) i Sara de Clara (Damian) en mini mosca, Alejandro Suárez (Jan Su Figueres) i Javier Marrón (Jan Su Figueres) en gall i Anna Casabella (TKD Avellaneda) en ploma.

Aquests resultats van permetre a la Selecció Catalana acabar primera a la classificació general.

Podeu llegiu la notícia en el seu format original AQUÍ. 

Amb la mateixa tònica, la Web SportCatalà.com també se’n fa ressò. Clica AQUÍ per llegir-ho.