dijous, 18 de febrer del 2010

"ETU Magazine" i la Invitació del Sr. Athanasios Pragalos.

"Com President de la Unión d'Europa de Taekwondo li dono la benvinguda a la pàgina Web de la European Taekwondo Union (E.T.U.).

El Taekwondo s'ha convertit en un esport modern i, com a tal, estem obligats a utilitzar els mitjans de comunicació del món modern.

És l'objectiu de la ETU per a unir a les federacions europees de Taekwondo i servir a tots els practicants de Taekwondo, proporcionant un ràpid flux d'informació.

Per tant espero que l'ús d'aquestes pàgines serà útil per a vostè i que això augmentarà la velocitat d' una unió veritable de tots els Taekwondistes d'Europa.

Amb els meus millors desitjos
Athanasios Pragalos, president de la E.T.U."

Aquesta és la invitació del president al accedir a la web oficial de la Federació Europea de Taekwondo que, a més, ve acompanyada per el nº 47 de la revista amb el resum del més destacat del 2009 i algunes de les propostes per aquest 2010.

El ETU Magazine destaca i resumeix del 2009 el triomf del Dr. Chungwon Chue al capdavant de la WTF en la elecció del seu president, el campionat del món a Copenhaguen, el campionat d’Europa Cadet a Zagreb, el campionat d’Europa Junior de Trelleborg o el Sub-21 d’Europa a Vigo. Tot amb fotografies, resum de les proves i les classificacions.

Apart, també fa incís amb el que aquest 2010 ens depara: El campionat d’Europa sènior a St. Petersburg (Rússia), la llista oficial amb les dates de realització dels 9 Campionats classificats com a classe A per la Etu (Open de Suècia, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Espanya, Àustria, Anglaterra, Croàcia i finalment França), el Sub-21 d’Europa en la seva segona edició, amb Ucraïna com a pis amfitrió, i finalment un apunt sobre el que succeirà a Mèxic d’aquí poc menys de un mes amb el pre-olímpic i el campionat del món junior.

Us deixem l’enllaç directe a la revista (editada en versió Pdf) AQUÍ.