diumenge, 13 d’abril del 2008

XIV TROFEU PROMOCIÓ JUNIOR / IX TROFEU GENERALITAT DE CATALUNYA

Moussa Diarra aconsegueix un meritori Bronze en el Promoció Catalunya.
En el XIV Trofeu Promoció Júnior de Catalunya, l’única representant femenina del Jan-Su, Ieva Narbutas, s’ha quedat a les portes del podi al caure davant Laia Palachi (Gimnàs Seul) per 7 a 4 en una categoria on s’han ajuntat els pesos lleuger, super-lleuger i mig (52-59 kg). Tot i les ganes i l’empenta de Ieva, el pèssim arbitratge en la pista 2, l’ha perjudicat clarament i no ha tingut opcions de lluitar per medalla en un injust 7 a 4.
En masculí, Alassana Diarra (Ploma, 51-55 kg), ha vist com la experiència de Raul Lorenzo (Koryo Reus) i un mal combat per part seva, li tancaven les opcions al podi en un clar 7 a 0.
Per contra, Moussa Diarra (semi-mig, 63-68 kg), es desfeia amb molta facilitat de Marc Roca (Cha Tarragona) amb un espectacular 7 a 0 en el seu primer combat. En el segon, Josep Puig (Nippon Prat) no ha estat obstacle tot i que en els darrers moments aquest quasi li aconsegueix remuntar un combat que Diarra tenia controlat (4 a 3). Malauradament, i contra tot pronòstic del que anàvem veien en el tatami, l’accés a la final no ha estat possible ja que Manuel Infantes (Toledo Dong Yang) l’ha superat en un mal combat del banyolí per 4 a 2. Moussa Diarra s’ha hagut de conformar d’aquesta manera en un bronze que desprès de veure la seva actuació ens ha deixat amb les ganes de que pogués aconseguir amb el seu esforç una millor classificació.
En quan al IX Trofeu Generalitat de Catalunya en categoria sènior la representació de la nostra comarca en aquesta prova ha estat nul·la ja que Josep Planella, amb molèsties, ha decidit no arriscar-se a una lesió i reservar-se per l’imminent Open d’Espanya a celebrar els dies 25 a 27 d’aquest mes a Alacant.