dimecres, 16 de març del 2011

Campionat Universitari de Catalunya 2011

Aquest dissabte 19 de març tindrà lloc al Poliesportiu de la Universitat Politècnica de Catalunya el Campionat Universitari de Catalunya 2011.

Poden participar-hi tots els alumnes de 1r, 2n i 3r cicle de qualsevol universitat catalana o centre adscrit, sense límit de participants en cap categoria de pes en combat i en cap categoria en pumse, sempre que compleixin els requisits mínims de participació (nivell tècnic mínim i presentació de la documentació).

Només podran participar aquells universitaris que siguin inscrits pel Servei d’esports de la seva universitat. Tots els competidors han de tenir la llicència vigent per la Federació Catalana de Taekwondo.

Es té previst utilitzar protectors electrònics Daedo, pel la qual cosa es recorda la obligatorietat de que cada competidor porti els seus propis protectors dempeus.

La competició començarà a les nou del matí i en cas de que en alguna categoria no hi hagi en el moment de la competició, dos o més participants, aquesta no es celebrarà.

Categoria Masculina:
-54 kg, -58 kg, -63 kg, -68 kg, -74 kg, -80 kg, -87 kg i +87 kg

Categoria Femenina:
-46 kg, -49 kg, -53 kg, -57 kg, -62 kg, -67 kg, -73 kg i +73 kg

PUMSE
El sistema de competició serà l’estipulat pel Reglament de la FET i es desenvoluparà tant en categoria masculina com femenina amb les següents categories i forma :

Promoció Cinturó Verd:
Primer Grup - Primera Ronda Obligatori 3r, 4t.
Segon Grup – Segona i tercera Ronda: Voluntari: Un Pumse situat entre els 2 anteriors i els 2 posteriors a l’obligatori de la 1ª ronda.

Promoció Cinturó Blau:
Primer Grup Primera Ronda Obligatori: 5è, 6è.
Segon Grup – Segona i tercera Ronda: Voluntari: Un Pumse situat entre els 2 anteriors i els 2 posteriors a l’obligatori de la 1ª ronda.

Promoció Cinturó Marró:
Primer Grup Primera Ronda Marró Obligatori: 7è, 8è.
Segon Grup – Segona i tercera Ronda: Voluntari: Un Pumse situat entre els 2 anteriors i els 2 posteriors a l’obligatori de la 1ª ronda.

Sènior(de 18 a 30anys) Cinturó Negre:
Primer Grup Primera Ronda Obligatori: Taegeuk 6è – 7è – 8è Chang - Koryo
Segon Grup – Segona i tercera Ronda: Obligatori: Keumgang – Taebek – Pyongwon - Sipchin.

* Els pumses s’escolliran per sorteig el mateix dia del Campionat

Més Informació AQUÍ. 

IX Open d’ Espanya. Retransmissió en Directe.

Avui ens fem ressò de la informació facilitada pel director de Tv Deporte, José Luis Alvarez, responsable d’aquest canal esportiu online i l’ànima que va gestar la retransmissió del campionat d’Espanya sènior 2011.

Si fins ara ens havíem de conformar amb les que es donaven amb una simple webcam, aquesta prova va ser la primera que va oferir a tots els amants d’aquest esport la possibilitat de gaudir amb bona qualitat de les imatges amb comentaris en directe de gent professional del Taekwondo.

A part, molts dels veterans d’aquest esport recordaran a José Luis Alvarez per la seva medalla de bronze dins la categoria pesat en els jocs olímpics de Seul del 1988. El Taekwondo va ser esport de demostració i, precisament, aquestes olimpíades varen obrir les portes a que dotze anys més tard fos reconegut com esport oficial a Sydney 2000.

En aquesta ocasió, el repte de Tv Deporte passa per donar a conèixer i en rigorós directe l’open d’Espanya a la resta del món.
Serà en modalitat de prepagament. És a dir “Pay-Per-View” degut, entre altres, a la dificultat de comporta retransmetre via web a una gran quantitat de gent, amb una qualitat acceptable i sense que hi hagi el perill de saturar el servidor.

L’organització te previst poder vendre fins a 3000 entrades, a dos euros la connexió, per lo que us recomanem que si esteu interessats feu l’adquisició abans no s’ exhaureixin.

Més informació a: http://www.tvtdeporte.com/