dijous, 11 de febrer del 2010

Canvi de Data del Sub-21 de Catalunya.

La data "provisional" del Sub-21 de Catalunya (en la seva novena edició) marcada fins ara en el Calendari de la F.C.T. pel 3 d' octubre, s'ha modificat i ha quedat fixada en principi pel 28 de març.

Condemnada des de bon començament al canvi degut a que el Campionat d' Espanya es celebra el 5 de juny, tindrem que continuar expectants doncs el mateix 28 de març té lloc a Salou la segona jornada del primer Open de Taekwondo de Catalunya, precisament aquest dia en modalitat de combat.

Caldrà veure si aquesta coincidència obliga a la Federació a plantejar-s’ho de nou i tornar a canviar la data. Molts entrenadors i clubs tindran els petits lluitant a Tarragona amb l’afegit de que a més, s'obliga a que els sub-21 del primer any es tinguin que perdre un dels dos campionats.

* Nota de la Redacció amb data de dimarts 16 de febrer.
Avui 16 de febrer la Federació Catalana a tornat a canviar la data i l'ha situada en el 02 de maig, dia que teòricament es tenia que celebrar el Campionat de Catalunya Cadet. Aquestes modificacions en les dates que acaben coincidint amb altres campionats, signifiquen que tornarem a veure un altre canvi obligat en una de les dues proves.
A l'espera que això succeeixi i havent fet les pertinents modificacions en el nostre calendari, seguirem expectatius i tant punt una de les la dates (o les dues) siguin fixades definitivament, us ho farem saber.