dijous, 6 de maig del 2010

Xº Open Internacional "Ciutat de Castelló - Marina d'Or

Ja el varem afegir a principis d’abril en el nostre calendari, però ara us recordem que la propera setmana, concretament el dissabte dia 15 de maig, tindrà lloc en el pavelló poliesportiu “Ciutat de Castelló”, el Xº Open Internacional Ciutat de Castelló - Marina d'Or. 

Organitzat un altra any pels nostres amics del gimnàs Club Deportivo Granjo de l’Alcora, aquest obert té el patrocini del patronat d’esports de Castelló i la diputació de Castelló. A més té el suport i col.laboració del Consell Valencià de l’esport, Marina d'Or, Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana i la Caixa Rural L’Alcora. 

Les categories en que es pot participar són Cadets (nascuts el 1996, 1997 i 1998), Junior (nascuts el 1993,1994 i 1995) i Sènior ( més de 16 anys). 

S'utilitzaran protectors electrònics Daedo, per tant i com és ja habitual en tots els campionats en que succeeïx això, cada participant té que portar les seves pròpies proteccions dempeus. 

Per qualsevol informació o dubtes podeu accedir a la Web de Taekwondo Castellón AQUÍ, o posar-vos en contacte a través de correu electrònic en la següent adreça: 


També ho podeu fer mitjançant el telèfon en els següents números:
964 386 429 / 630 937 636 (Eugenio).