divendres, 7 d’octubre del 2011

Campionat d’Europa Junior de Taekwondo 2011. El Segon Dia


Alejandro Suarez . Bronze Europeu Junior 2011 (Foto F.E.T.)
Jornada en blanc pels desplaçats a la xipriota Pafos. Els joves del planter espanyol no han pogut aconseguir cap medalla en aquesta segona jornada de competició.
En Femení Belen Gonzalez (-42 kg) ha superat amb comoditat a la finlandesa Lotta Linna per 17 a 4, però a perdut en quarts contra la sueca Patricia Striner per 11 a 14.
Estefania Lopez (-46 kg) ha passat les preliminars al imposar-se en el punt d’or a la eslovena Anita Kaltak després de l’empat a 6. Ja en quarts també a dit adéu a la competició al caure per la mínima (8 a 9) contra la turca Aysegul Funda Alp.
En Masculí, Ruben Echarte (-45 kg) i Cristian Alvadalejo (-51 kg) han caigut en el primer combat davant els representants de Rússia. Echarte davant Ruslan Aliev per 9 a 11, mentre que Alvadalejo contra Zhanat Iskakovt per 7 a 15.
Per la seva part, Cristian Soriano (-48 kg) també ha caigut en preliminars davant el francès Kylian Bonnet en el punt d’or després d’un disputat combat que ha acabat amb empat a 16.
Els Enllaços: (Els inserirem tant punt estiguin disponibles) 
Els podis d’avui Divendres AQUÍ.
Les Lliguetes amb els resultats d'aquest Divendres AQUÍ.
Totes les Lliguetes/sorteigs AQUÍ. 

Demà Dissabte el torn en masculí per Dario Gonzalez (-59 kg), Daniel Quesada (-68 kg) i Jacobo Varela (+78 kg), mentre que les representants femenines són Erea Alonso (-44 kg), Celia Tortosa (-49 kg) i Marta Calvo (- 55 kg).