divendres, 26 de juny del 2009

Campionat d' Europa Cadet 2009. El Primer Dia

La sort no ha acompanyat als joves esportistes en el primer dia de competició:
En masculí Raúl David Garcia guanya al portuguès Fábio Silva per 4 a 0 , peró cau en segona ronda davant el moldau Vadim Dimitrov per 4 a 7.
Raúl Manrique Fernández cau en el primer combat davant el representant d’ Itàlia Andrea Carrozzo per 3 a 5 i Pedro García Muñoz fa el mateix davant Zoran Jockovic de Sèrbia per 0 a 3.

En femení Maria Isidro Estradas cau en preliminars davant la turca Gizem Pekol, per 0 a 7, Isabel Sánchez Jiménez també amb Nicola Kogler d’ Àustria per 5 a 9 mentre que Maria Ballesteros Codes sembla (falta la confirmació oficial) que s’ha hagut de retirar davant la turca Esra Kalem quan el marcador reflectia un empat a zero.

Així doncs, un mal començament pels representants estatals. Esperem que en el torn de demà, Marc Fusté Alentí (-45 Ploma) (Catalunya), Cristian Albadalejo Cegarra (-49 Lleuger) (Múrcia), Jesús Turpín Martos (-53 Súper Lleuger) (Múrcia) i Samuel Aguilera Macho (-57 Semi Mig) (Andalusia) en masculí i Maria Dolores López Merino (-41 Ploma) (Múrcia), Sara Declara Pino (-44 Lleuger) (Catalunya), Judith Batea Humanes (-47 Súper Lleuger) (Catalunya) i Laura Unamuno Barbolla (-51 Semi Mig) (Euskadi) puguin aconseguir alguna de les desitjades medalles.

Destacar el repartiment en les medalles: Les apostes que apuntaven als països de l’est com a favorits han quedat frenades en masculí després dels ors de França, Irlanda i Alemanya. En femení si s’han complert a mitges les expectatives després que Turquia s’hagi hagut de conformar amb 2 plates ja que Rússia, Bòsnia i Hercegovina i Croàcia s’han endut l’or.

Us deixem les lliguetes amb els resultats del divendres AQUI.
Us deixem els resultats del divendres AQUI.

Campionat d' Europa Cadet 2009

Arrenca l’ Europeu Cadet a Croàcia amb la participació avui divendres de Raúl David García (-33 Mini Mosca) (Catalunya), Pedro García Muñoz (-37 Mosca) (Múrcia) i Raúl Manrique Fernández (-41 Gall) (Navarra) en masculí.

María Ballesteros Codes (-29 Mini mosca) (Andalusia), María Isidro Estradas (-33 Mosca) (Castella – La Manxa) i Isabel Sánchez Jiménez (-37 Gall) (Múrcia) defensaran respectivament en femení la delegació espanyola desplaçada a Zagreb.

Us deixem l’ enllaç AQUI amb les lliguetes i tant punt tinguem els resultats us els comunicarem.