dijous, 5 de maig del 2011

XIº Open Internacional "Ciutat de Castelló-Marina d'Or". Els Resultats


En ple començament del campionat del Món, Eugenio Granjo ha tornat a refermar-se aquest passat diumenge amb el seu Open Internacional Ciutat de Castelló-Marina d'Or. Tot i que en la seva onzena edició, diferents motius han impedit que cap representant de Banyoles hi pogués participar, si ho ha fet el gimnàs de Figueres gracies a la presencia dels seus competidors.

I aquests han estat els resultats aconseguits:

Pre-Cadet:
Medalles de bronze per Felipe Molina, Izan Harinero i Presentación Martinez.

Cadet:
Medalles d’or per José Luis Lupiañez i Soumaya Belkhir.
Medalles de plata per Soufiane Belkhir, Nerea Lopez i Nayla Belkhir.

Junior:
Medalles de bronze per Hector Caballero i Zaira Harinero.

Sènior:
Medalla de bronze per Pere Rodriguez.

Més de set-cents competidors amb 8 pistes han deixat una alta concentració de taekwondo des de les 8h30 fins les 19h30 sense parar. Protectors electronics Adidas pels Pre-Cadet i Daedo pels Junior i Sènior.

Us deixem l’enllaç a tots els resultats des de la Web de Taekwondo Castellón AQUÍ. 

Campionat del Món de Taekwondo. El Cinquè Dia


Jon Garcia trenca amb la mala ratxa i s’assegura la medalla de Bronze. Bon paper del veterà taekwondista espanyol que prop de superar la barrera dels 33 anys continua demostrant la seva vàlua.

Garcia (-87 kg) no ha donat opcions a l’eslovac Kaliska Tomas i l’ha superat per 15 a 3. En vuitens ha passat ronda en eliminar a l’holandès Jeroen Wanrooij per 4 a 1 i ja en quarts s’ha assegurat el bronze en guanyar a l’alemany Alberto Celestrin per 8 a 3.

Demà per tenir opcions a disputar la final haurà de superar abans a l’iranià Yousef Karami, medalla de bronze en els darrers mundials a Copenhaguen 2009.  

José Luis Méndez (63 kg) ha estat víctima d’ un mal arbitratge. Amb polèmica i resignació, el balear ha vist com el vietnamita Chau Le Huynh el superava per la mínima en quarts (7 a 8). Abans havia guanyat al representant alemany Tomik Hayrapetian (4 a 3) i tot seguit al rus Dmitry Frank (9 a 8).

La catalana Elena Gómez (-73 kg) no ha pogut passar de preliminars i ha estat superada per la grega Elpida Marina Dimitropoulou per 7 a 9.

Finalment, el país amfitrió ha obtingut la seva primera medalla d’or. Corea ha hagut de esperar al penúltim dia de competició per oferir aquest metall  a la seva afició. Tailàndia i Iran han estat els altres dos països en conquerir l’or.

Després d’aquest cinc dies de competició, Iran s’ha posicionat capdavanter en la classificació general per països en masculí (dos ors, una plata i un bronze), seguit de Turquia (un or, una plata i un bronze). Tailàndia ocupa el tercer lloc amb un or i una plata, seguida d’ Espanya amb una medalla d’or.
  
En categoria femenina, la Xina es referma en la primera posició (dos ors i dos plates),  seguida  per Croàcia i Gran Bretanya (amb un or i una de plata cadascuna). Corea ha escalat posicions amb la consecució del or d’avui més tres bronzes anteriors, seguida de Tailàndia amb un or. Espanya continua en la vuitena posició.

Demà divendres últim dia de combats. Acomiadament del mundial amb l'última basa en femení i una de les favorites a pujar al podi, la canària Rosana Simón (+73 kg). En masculí, les esperances seran pel català Jaume Martinez en +87 kg. Aquestes dues ultimes categories són les úniques de tot el mundial que disputaran tota la competició en el mateix dia i les semifinals i finals es duran a terme per la mateixa tarda. 

Les Lliguetes amb Resultats i Classificacions AQUÍ. 
La Web Oficial AQUÍ