divendres, 29 de maig del 2009

Campionat d' Europa Junior : El segon dia

Avui divendres 29 i en el segon dia de competició tot i que les coses han funcionat més bé que el dia anterior, la sort continua donant la esquena als representants espanyols. Només Samuel de la Calle i Estefania López han aconseguit una treballada medalla de bronze.

En masculí Carlos González (-45, mini mosca), s’ha desfet en el primer combat de Georgios Petropoulos de Grècia en el punt or, tot seguit de Michael Hübler d’ Àustria per 2-0 però en el combat per medalla el representant de Israel Gili Haimovitz l’ ha superat en el punt d’or.
Idèntica sort per Álvaro Zamorano (-48, mosca) que desprès de superar a Antonis Pareklisitis de Xipre per 7 a 2, Dmitriy Chumakov de Ucraïna s’ha endut el combat també en el punt or.
Samuel de la Calle (-51, gall) ha estat el primer representant en penjar-se una medalla. Ha superat a Baba Huseynli d’ Azerbaijan per 1 a -1, tot seguit a Kiril Slauski de Bielorrússia, també a Gino Rigo Singh de Suècia per 1-0 però en semifinals a caigut per la mínima (1 a 0) davant Jordan Sabatier de França.
En femení Lorena Aranda (-46, gall) ha passat ronda davant Oxana Bobkova, Ucraïna per 3-1 però ha caigut també en el punt d’or davant la representant francesa Sondes Ben Tahar.
Estefania López (-42, mini mosca) també ha aconseguit la medalla de bronce al guanyar a Kimberley Kampman de Holanda per 2 a 1, a Cristina Scutelnic de Moldavia per 2 a 1 però en semifinals Seyma Tuncer de Turquia l’ha apartat de la final per 3 a 8.

Demà el torn per Paula Benes (mosca), Gema Armeso (lleuger) i Nagoren Irigoyen (semi-mig) en femení mentre que Francisco Padin (ploma), Pablo Carro (super lleuger) i Juan Amengual (pesat) ho faran en masculí.

Les lliguetes amb resultats del Divendres AQUI.
Els resultats del Divendres AQUI.