diumenge, 7 de novembre del 2010

4 Copa del Mediterrani. La Crítica (una més) no Desitjada


A hores d’ara, poques noticies relacionades (para no dir cap) es poden trobar sobre la Copa del Mediterrani de Taekwondo celebrada entre ahir dissabte dia 6 i avui diumenge 7 de novembre.

De la mateixa manera que encara és hora de saber certament qui finalment representava a Espanya, no deixa de ser sorprenent la poca informació sobre un campionat que l’any passat ens van vendre con un dels referents a tenir en compte en properes edicions.

Tampoc és suficient que en aquesta edició, la WFT la reconegui i li doni la potestat que a partir d’ara també puntuï dins del rànquing mundial.

La realitat palpada és que pocs mitjans (a part de Arrigorriaga) s’han fet ressò i han pogut obtenir una mica d’informació del que ha succeït en Hammamet (Tunísia).

Hem llegit que el Marroc, Espanya, Turquia, Grècia, Líban, Itàlia, Egipte, França, Croàcia, Algèria, Mònaco, Líbia, Sèrbia, Síria i Tunísia es podrien trobar en el tatami, després de les tres edicions anteriors celebrades a Roma, Madrid i Rabat, però en constatar que en diferents mitjans de comunicació del nord del continent Africà, el ball de xifres oscil.lava fins als 20, no podem assegurar quins països han participat finalment en la qual ha estat la quarta edició d’aquesta prova.

Donem per descomptat la FET farà en breu la seva crònica, en part obligada per la participació en aquest campionat. El que encara no arribem a entendre és la disparitat de criteris de publicar informació i resultats  depenent de si s’aconsegueixen medalles (o bona classificació) o no.