dimecres, 26 de gener del 2011

XIX Campionat d'Hivern de Taekwondo Ciutat de Banyoles. La Circular

XIX Campionat d’Hivern Ciutat de Banyoles.
Us podem oferir la Circular Oficial d’aquest esdeveniment:

Descarrega’t la Circular en Pdf AQUÍ.
Descarrega’t la Circular en Doc AQUÍ.
Descarrega’t el Full d’Inscripció AQUÍ.

Us recordem també que aquest campionat està obert a qualsevol club d'Espanya, prèvia autorització o permís de la seva corresponent territorial. 

XXIV Campionat de Catalunya Cadet de Taekwondo.

Primer oficial de Taekwondo de Catalunya 2011.
La Mar Bella de Barcelona acollirà aquest diumenge dia 30 de gener el XXIV Campionat de Catalunya Cadet.

El Gimnàs de Figueres desplaça a la capital catalana els següents esportistes: En femení Nerea López (mini mosca), Sofia Viana (gall) i Nayla Belkhir i Soumaya Belkhir en pesat

En masculí: Soufiane Belkhir (mini mosca), Jonathan Casado (gall) i José Luis Lupiañez (lleuger).
L’únic representant de Banyoles és Boulaye Diarra en categoria lleuger.

A tots ells molta sort !

diumenge, 23 de gener del 2011

Campionat d'Hivern Ciutat de Banyoles 2011. El Pòster.


Ja tenim el cartell que il.lustra la dinovena edició del Campionat d’hivern Ciutat de Banyoles.

El d’aquest any és el tercer pòster que elaborem per acompanyar l’únic campionat que amb molta solera i categoria reconegudes per part de tot el col.lectiu d’aquest esport a Catalunya, es fa a les comarques gironines.

S’ha volgut fugir dels tradicionals estereotips marcats en el taekwondo, prescindint de la típica fotografia de dos competidors lluitant i efectuant alguna tècnica espectacular l’un sobre l’altra.

L’aposta per aquest 2011 passa per un senzill cinturó de taekwondo amb la inconfusible i representativa forma de vuit del nostre estany i vol contrastar la sobrietat del fons del cartell amb els colors vius de l’aigua de l’estany.

Esperem que us agradi.

dijous, 20 de gener del 2011

Els Primers Campionats de Taekwondo del 2011.

Fil i agulla en el Taekwondo.
S’ apropa un febrer amb una alta dosis de campionats.
Donem per suposat que la recent proximitat del inici d’aquest any i els problemes que suposen confeccionar els calendaris amb prou seguretat, poden obligar a realitzar alguna modificació.
Aquest final de gener i el mes febrer ens deixen programades, per ara, les següents proves:

30 de Gener: Campionat de Catalunya Cadets.
05 de Febrer: Campionat d’Espanya Absolut.
05 de Febrer: Open de Trelleborg (Suècia).
13 de Febrer: Trofeu Federació Catalana de Taekwondo.
19 de Febrer: Open d’Holanda.
26 de Febrer: Campionat d’Hivern Ciutat de Banyoles.
27 de Febrer: Campionat de Catalunya Infantil de Competició.

dimarts, 18 de gener del 2011

Campionat d'Espanya de Taekwondo Absolut 2011

Tot i que ahir a la 1 del migdia la web de la F.E.T. no tenia cap entrada referent al campionat d'Espanya Absolut, avui ens hem aixecat amb la sorpresa d’aquesta ja estava feta amb data del dia 16 (diumenge).

Arribats a aquest punt, seria d’agrair, sobretot per evitar confusions, que d'una vegada per totes, el master-web posés la data exacta del dia en què es publiquen les notícies.

Finalment s’han complert els pronòstics dels qui ens van filtrar que cap territorial s’havia ofert per acollir el sènior d'Espanya, raó per la qual la federació s’ha vist obligada a tornar a celebrar un campionat a Alacant. Concretament el 5 de febrer i en el pavelló municipal Pitiu Rochel.

A poc menys de tres setmanes per la seva celebració, queden només  set dies (fins al 24 de gener) per fer les inscripcions. Tot i que ja se sap qui participa, no deixa de ser curiós que al final tot s’hagi de fer a corre-cuita.

Destacar la novetat que les inscripcions es podran fer a través de la Web (és a dir, online) i per evitar possibles errors s’ha d’enviar també la documentació a través d'e-mail o fax.

L’Enllaç al PDF de la Circular AQUÍ. 

dissabte, 15 de gener del 2011

Campionat d’Hivern de Taekwondo Ciutat de Banyoles 2011.

Ja tenim data confirmada pel clàssic de les comarques gironines.

El Campionat d’Hivern de Taekwondo Ciutat de Banyoles en la seva dinovena edició, es celebrarà el dissabte 26 de febrer.

Categories Cadet (1999-1998-1997) i Sènior ( a partir del 1996).

En breu la circular i més informació.

Estatuts World Taekwondo Federation. La Traducció.

Després del parèntesi nadalenc i amb les piles ben carregades, Taekwondo Banyoles torna per encetar un nou any ple d’il.lusions i esperances.

Tot i que preveiem a llarg termini alguns canvis que poden afectar al normal desenvolupament d’aquest Blog, intentarem seguir amb la mateixa tònica que fins ara ens ha portat a entrar en el tercer any d’existència, gràcies, sense cap mena de dubte, a la vostra confiança.

Avui ens fem ressò de la publicació per part de la Federació Espanyola de Taekwondo, de la traducció dels estatuts de la W.T.F. aprovats el passat mes d’octubre.

Si a mitjans de novembre podíem inserir l’enllaç al reglament d’arbitratge també a l’espanyol, en aquesta ocasió fem el mateix amb l’actualització dels estatuts de la Federació Mundial de Taekwondo gràcies, precisament, a la traducció encarregada des de la pròpia F.E.T. per facilitar la comprensió de tots els països de parla hispana.

L’Enllaç AQUÍ. 

diumenge, 2 de gener del 2011

Taekwondo Banyoles: El Calendari pel 2011


Ja hem afegit en la barra lateral la icona corresponent al calendari per aquest 2011. A partir d’avui, les modificacions, actualitzacions i noves entrades les podreu consultar immediatament clicant sobre la imatge.

Com és habitual, aquest primer esborrany l'hem resumit consultant els respectius calendaris de la W.T.F., la E.T.U. i la F.E.T.

Agraïm com l’any passat, la desinteressada col.laboració d’anònims com també als correus que s’han posat en contacte amb nosaltres preguntant pel de la catalana.

Però, acostumats com estàvem en aquests últims anys, ens ha sorprès que per aquest 2011 la Federació Catalana de Taekwondo no s’hagi anticipat tant al calendari de l’espanyola com als de la resta de territorials, publicant en la seva Web el corresponent a les activitats a Catalunya.

Donem per descomptat que aquest petit retard serà solucionat en breu (afegirem l'enllaç immediatament), mentre us recordem que les dates i els campionats estan subjectes a modificacions per part de qualsevol de les federacions (mundial, europea, espanyola o territorials), així com també degut a errors de transcripció o impressió.

El Calendari de la W.T.F. AQUÍ.
El Calendari de la E.T.U. AQUÍ.
El Calendari de la F.E.T. AQUÍ.
...o el Calendari de la Federació Gallega AQUÍ. 
I el Calendari de la Catalana AQUÍ. 

dissabte, 1 de gener del 2011

Taekwondo: Primeres proves esportives d’aquest 2011

El gener, tradicionalment d’impàs, ja té fixat el primer campionat oficial que encetarà les competicions per aquest 2011.

Estem parlant del Campionat de Catalunya Cadet en la seva XXIV edició.
Serà el proper 30 de gener en el pavelló poliesportiu de la Mar Bella (Barcelona). Aquest campionat està obert per a tots els nascuts entre els anys 1997, 1998 i 1999 (cinturó mínim blau en masculí i verd en femení)

El seguirà al cap de pocs dies el campionat d’Espanya Sènior, concretament i si no hi ha canvis de darrera hora, el dia 5 de febrer.
Els remors apunten que la comunitat de Madrid serà l’encarregada de acollir aquesta prova, tot i que des de Taekwondo Banyoles, preferim esperar la confirmació per part de la FET per concretar el lloc i pavelló.

Notificar-vos també que s’està treballant per trobar data per la dinovena edició del Campionat d’hivern Ciutat de Banyoles. La poca fiabilitat de les dates dins els calendaris obliguen a l’organització a ampliar la forquilla per encabir l’únic dels clàssics amb renom que es manté a les comarques gironines.