dimarts, 18 de gener del 2011

Campionat d'Espanya de Taekwondo Absolut 2011

Tot i que ahir a la 1 del migdia la web de la F.E.T. no tenia cap entrada referent al campionat d'Espanya Absolut, avui ens hem aixecat amb la sorpresa d’aquesta ja estava feta amb data del dia 16 (diumenge).

Arribats a aquest punt, seria d’agrair, sobretot per evitar confusions, que d'una vegada per totes, el master-web posés la data exacta del dia en què es publiquen les notícies.

Finalment s’han complert els pronòstics dels qui ens van filtrar que cap territorial s’havia ofert per acollir el sènior d'Espanya, raó per la qual la federació s’ha vist obligada a tornar a celebrar un campionat a Alacant. Concretament el 5 de febrer i en el pavelló municipal Pitiu Rochel.

A poc menys de tres setmanes per la seva celebració, queden només  set dies (fins al 24 de gener) per fer les inscripcions. Tot i que ja se sap qui participa, no deixa de ser curiós que al final tot s’hagi de fer a corre-cuita.

Destacar la novetat que les inscripcions es podran fer a través de la Web (és a dir, online) i per evitar possibles errors s’ha d’enviar també la documentació a través d'e-mail o fax.

L’Enllaç al PDF de la Circular AQUÍ.